Augustendalsvägen 51

Tillfälle! Havsnära lokal med arbetsplatser i oslagbara omgivningar. Ljus och flexibel lokal högst upp i huset med en slående karaktär och vidunderlig vy! Med Djurgården och Östersjön som närmaste granne är det lätt att finna inspiration i dessa lokaler. Nu släpper vi några olika storlekar från ca 200 – 640 kvm. Ljusa moderna lokaler med balkong, en generös takhöjd och alla tänkbara faciliteter. Vidsträckt sjöutsikt, pampiga fönsterpartier, industriella detaljer och härliga flöden. Allt detta i en helt unik miljö! Det viskas om att expansiva fastigheten på Kajen är på väg att bli en av Stockholms populäraste arbetes, – och nöjesplatser.

Området är lättillgängligt med väletablerad båttrafik från Lidingö och Nybroviken. Buss och kommande T-bana. Gott om parkeringsplatser för den bilburna och gångavstånd till city.

Bygganden består av ca 1550 kvm fördelade på 4 våningsplan. Hela entréplanet kommer att utgöras av butiker och aktiviteter. Hela plan 2 är kontor till ett anrikt företag som suttit i huset i drygt tio år. De två översta våningsplanen kan fås som En lokal med vindsplan i etage eller två mindre varav en av lokalerna får vindsplanet i etage. Härligt vindsplan i etage med taklutning,- och kupor om ca 180 kvm. Våningen som förbinder är 457 kvm med raka tydliga ytor och fönster åt alla fyra väderstreck och självklart med sjöutsikt!

Våningsplanen är kvadratiska med fönster i samtliga väderstreck. Hiss, pentry, teknik, - och hygienutrymmen ligger praktiskt i mitten. Tegelvägg, svarta dörrar och synliga installationer ramar in dessa ytor snyggt. Alla kontor, grupprum, öppna landskap konferensrum och uppehållsrum ligger längs fönster och vart du än vänder dig har du en underbart varierande vy.

Överallt sitter synliga installationer som matchar det påkostade trägolvet och takhöjden vilket skapar en industriell karaktär, en återkommande trend på vår marknad. Dispositionen är flexibel, de flesta väggar kan flyttas och nya kan tillföras.  Vindsplanet kommer att byggas om, -och till, det kommer bli ca 180 kvm och ha välplacerade takfönster och fönsterkupor. Även här kommer det finnas möjligheter att påverka utformningen.

Byggnaden genomgår en ombyggnad där bl.a. bjälklag, fönster och vindsplan utökas. Lokalen kan vara tillgänglig från Q2 2022.

 

 

Kajen i Nacka Strand är ett tillväxtområde med Östersjön som närmsta granne. Fastigheten rymmer två praktfulla byggnader med mycket fönster och viss industriell karaktär. Framför dessa, på kajkanten, ligger fem faluröda sjöbodar i olika storlek- och karaktär. Kajen bjuder på rikligt med aktiviteter. I en av sjöbodarna finner du ett förstklassigt gym med individanpassade maskiner. I byggnaden ligger tre populära restauranger med smakupplevelser från världens alla hörn. Utsidan pryds av uteserveringar längs kajkanten, Sveriges bästa minigolfanläggning, tre padelbanor, två boulebanor och bergsklättring. På ett av bergen tronar en kulturklassad byggnad med sitt rofulla SPA,- här kan du få behandlingar av olika slag eller bara njuta av bubbelpoolen med havet i blickfånget. Området kommer att utvecklas och fler spännande aktiviteter som nöjeshål kommer växa upp under de kommande åren.

 

OMGIVNINGEN:

Välkomna till Kajen, hit kommer du med alla tänkbara transportmedel. Kollektivtrafik via sjövägen, buss eller kommande T- Bana från Kungsträdgården. Via bil med direktaccess till väg 222. Den ända Stockholmsinfarten med bussfil till slussen. Cykel,- och promenadvägar till city via Ryssberget och Svindersviken, Gångavstånd till Augustendalstorg och Nacka Forum. T -banans blåa linje beräknas vara klar 2025-26 med uppgång Nacka Trafikplats strax intill tunneln.

Många väletablerade aktörer har residerat på denna förnämliga arbetsplats sedan tidiga 1900-talet då området var en av Stockholms största arbetsplatser. Tidigare har bolag som Telia, Gant och Mercedes vistats i omgivningarna, idag berikar Restaurang J med hotell och SPA, Stockholm Fashion District, Sail Racing, Polisen och massa andra spännande företag i varierande branscher. 

SERVICE:

Handel,-
Kajen ligger med gångavstånd från allt tänkbart serviceutbud på Augustendalstorget och i Nacka Forum. I Nacka Forum finner du 150 butiker. Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Markt och många av de större klädesmärken som glatt visar upp sina kollektioner.

Mat,- Det finns tre året runt restauranger i byggnaden, Restaurang Fabrikören har full verksamhet i två pergola med direkt sjökontakt, en innomhusrestaurang och en festvåning. I byggnaden ligger även Nackas bästa Pizzeria, Antonio De luca Pizzeria och populära Thairestaurang Rimleys. Var du än befinner dig på Kajen så har du gott om sittplatser längs kajkanten i solen. Under sommarhalvåret berikas Kajen av olika foodtrucks som serverar vällagad mat från olika nationaliteter. Strax innan fastigheten ligger Restaurang J och uppe på torget finner du bl.a. Missgong sushi och Restaurang Heat. 

Aktiviteter,- På lunchen eller efter arbetet kan du besöka någon av de olika aktiviteterna som Kajen erbjuder. Padel som är en av Sveriges i särklass störst växande sport kan spelas på någon av Kajens tre banor. Intill dessa ligger Stockholms bästa minigolfbana med Golfbaren med svalkande drycker och utmanande hål som ritats av golfproffs. I en av de röda sjöbodarna finner du ett exklusivt gym med personanpassade maskiner av högsta klass i en oslagbar miljö. Dessutom kan du utmana dina kollegorna på en boule eller ett klätterpass upp för berget. 

KOMMUNIKATIONER:

Centralt läge med direktaccess till väg 222, tät och väletablerad busstrafik med bussfil till Slussen. Buss 433 tar ca 20 min och går till slussen. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Direkt utanför byggnaden ligger hållplatsen i hamnen, inga jobbiga köer utan du kommer snabbt och smidigt in till Lidingö eller Nybroviken.  Med båt Sjövägen 80 tar det 15 min till Lidingö och ca 30 min till Nybroviken.

År 2025-26 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax ovan fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Nacka
Stad:
Nacka Strand
Område:
Nacka Strand
Postnummer:
131 52
Area:
457 Kvm
Byggnadsår:
1996
  • Planlösning

  • Planlösning

  • Kontakta oss

    Karta