Om Pefab

PEFAB är ett familjeföretag som specialiserat sig på att äga, förvalta och förädla kommersiella fastigheter i södra Stockholm. Vår fokus är kontors- och industrifastigheter som erbjuder företagsanpassade lokaler i attraktiva stadsdelar.

Bolaget grundades under 90-talet och har sedan dess förvärvat 8 stycken utvecklingsfastigheter om drygt 50 000 kvm. Våra fastigheter är centralt belägna i expansiva närförorter med hög tillväxt som Västberga, Hammarby Sjöstad, Nacka och Älvsjö företagscenter.

Vår affärsidé är att skapa den perfekta lokalen just för Dig och Din verksamhet. Vårt kreativa team tillgodoser dina behov, för oss är inget omöjligt. Tillsammans kan vi hitta lösningar som väger upptill dina förväntningar både vad gäller funktion och kvalitet. Vårt mål är att skapa en långsiktig- och nära relation till dig och ditt företag. Vi vill att du som hyresgäst blir en del av familjen.

PEFAB skall alltid kännas igen som en god hyresvärd med välskötta fastigheter och positiva medarbetare som har en hög servicenivå och en påtaglig närvaro.

PEFAB har uppdaterat integritetspolicyn enligt GDPR, General Data Protection Regulation, som ersätter den gamla PUL, Person Uppgifts Lagen. GDPR innebär att kraven på hur företag och organisationer får behandla personuppgifter skärps, samtidigt som dina rättigheter stärks.  Det är viktigt för oss att du känner dig insatt i hur, vad, var och varför vi lagrar dina personuppgifter och vilka rättigheter den nya lagen medför dig. Läs gärna om hur vi värnar om dina personuppgifter i våra nya integritetspolicy.