Augustendalsvägen 47-49

Ljusa moderna lokaler i oslagbar miljö på kajkanten av Nacka Strand. Fantastiskt hus med alla tänkbara egenskaper, högt i tak med mycket glas som skapar ljusa och kreativa lokaler.

De ca 2500 kvm utgör 2,5 våningsplan öppna fina ytor som kan skapas helt efter ditt behov dubbla hissar och full flexibilitet.
Med sitt ljuva sjöläge som omges av nyetablerade aktiviteter såsom padelbanor, boulebana, klättervägg, restauranger, gym och natursköna promenadstråk. Och sin lättillgängligheten med växande sjötrafik från alla håll och stadsdelar, kommande T bana och goda bussförbindelser kan denna lokal bli en fantastisk skola!!

Ett unikt tillfälle för de stora utbildningsföretaget eller affärsbolaget som söker det lilla extra!

Här finns alla möjligheter endast fantasin sätter gränser.

Ett hus med alla tänkbara möjligheter här kan du välja och vraka, inga hinder föreligger. Pampig byggnad på kajen om tre våningsplan och ett vindsplan. Generösa glaspartier släpper in ett obehindrat ljus. Två fina entréer med trapphus och hiss på var sin gavel. Generösa ytor och volym, fantastisk vy genom stora fönsterpartier och mycket flexibla ytor. 

Rubricerad lokal är ca 2500 kvm fördelad på våningsplan 2,3 och ett entrésolplan vilket utgör ca 70% av byggnaden.  Lokalen lämpar sig utmärkt till alla typer av verksamheter, även skolverksamheter, här kan en riktigt,riktigt bra skola skapas i denna växande sjönära kommun.

Byggnadens entréplan genomgår i skrivande stund en förädling. Här kommer varierande restauratörer berika huset och omgivningarna med sina kulinariska smaker. Redan nu serverar olika krögare goda rätter och svalkande drycker på Kajen-, Kajen The Quay har snabbt blivit ett av Stockholms populäraste tillhåll vilket skapat en härlig stämning bland byggnaderna.

Miljön är enastående med Stockholms inlopp som närmsta granne. Lättillgängligt med väletablerad båttrafik från Lidingö och Nybroviken. Buss och kommande T-bana. Gott om parkeringsplatser för den bilburna

Välkommen till denna fantastiska byggnad som verkligen erbjuder alla tänkbara faciliteter i moderna lokaler med utsökt omgivning. 

Under planskisser ligger en idé på hur våningsplanen kan disponeras. Självklart kan du skapa den disposition ditt företag och team behöver. 

Pampig byggnad om ca 3053 kvm fördelade mellan 3,5 våningsplan. Generös takhöjd på samtliga plan och ett show room med fri takhöjd på entréplanet. 

Byggnaden smyckas av liggande träpanel och stora fönsterpartier. Två huvudentréer med hiss till alla våningar, en i norr och en i söder.

Flexibla ytor som kan disponeras helt efter önskemål.

 

OMGIVNINGEN:

Nacka Strand nås med alla tänkbara transportmedel som skapar effektivitet till din vardag. Centralt läge med direktaccess till väg 222. Den ända Stockholmsinfarten med bussfil till slussen. Cykelavstånd till staden, promenadvägar via Ryssberget och Svindersviken, båttrafik med Sjövägen 80, buss, egen bil och kommande T-bana. Gångavstånd till Augustendalstorget och Nacka Forum. T -banans blåa linje beräknas vara klar 2025-26 med uppgång Nacka Trafikplats strax intill tunneln.

Många väletablerade aktörer har residerat på denna förnämliga arbetsplats sedan tidiga 1900-talet då området var en av Stockholms största arbetsplatser. Tidigare har vi sett stora aktörer som Telia, Gant och Mercedes i omgivningarna idag berikar Restaurang J med hotell och SPA, Stockholm Fashion District, Nacka Strands Mässan, Polisen och en rad övriga aktörer omgivningarna.

SERVICE:

Fastigheten ligger med gångavstånd från allt tänkbart serviceutbud som råder såväl på Augustendalstorget som i Nacka Forum. I Nacka Forum finner du 150 butiker. Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Markt och många av de större klädesmärken som glatt visar upp sina kollektioner.

Gott om erkända restauranger berikar kvarteren och erbjuder något för alla smaker. Allt från Restaurang J utanför porten till någon av alla krogar i Nacka Forum med bl.a. Melanders, Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O´Learys för att bara nämna några. Nacka Strand omges av natur och vatten och du har rikligt med avkopplande stunder med lunchboxen vid kajkanten.

KOMMUNIKATIONER:

Centralt läge med direktaccess till väg 222, tät och väletablerad busstrafik med bussfil till Slussen. Buss 433 tar ca 20 min och går till slussen. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Direkt utanför byggnaden ligger hållplatsen i hamnen, inga jobbiga köer utan du kommer snabbt och smidigt in till Lidingö eller Nybroviken.  Med båt Sjövägen 80 tar det 15 min till Lidingö och ca 30 min till Nybroviken.

År 2025-26 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax ovan fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Nacka
Stad:
Nacka Strand
Område:
Nacka Strand
Postnummer:
131 52
Area:
2500 Kvm
Byggnadsår:
2001
  • Planlösning

  • Planlösning

  • Planlösning

  • Kontakta oss

    Karta