Augustendalsvägen 47-49

Tillfälle! Havsnära projekt med arbetsplatser i oslagbara omgivningar. Nu släpper vi några enstaka ytor från 80-260 kvm i ljusa, moderna lokaler med en generös takhöjd. Här ingår vidsträckt sjöutsikt, pampiga fönsterpartier, industriella detaljer och härliga flöden. Allt detta i en helt unik miljö!
Bygganden består av ca 3600 kvm fördelade på 4 våningsplan. Hela bottenvåningen utgörs av olika restauranger, ett café och en festvåning. Ovan restaurangerna kommer ett Jensen Education att flytta in under Q3 2022. Jensens gymnasium har en hög skolkultur som präglas av en familjär stämning i en rofull studiemiljö. Runt om i denna byggnad kommer de fem fina kontorslokalerna att skapas. I denna beskrivning kommer du att läsa om Första lokalen som är ca 222kvm. Området är lättillgängligt med väletablerad båttrafik från Lidingö och Nybroviken. Buss och kommande T-bana. Gott om parkeringsplatser för den bilburna och gångavstånd till city.

Huset genomgår en omfattande renovering, där bl.a. värme, ventilation, bjälklag, hissar, trapphus, nödutgångar och funktion görs om. De bilder som finns är på bygget och ger dig indikation om lokalens disposition i huset och i området. Planskissen guidar dig om lokalens totala yta och var hiss, trapphus och VVS ligger.

Första lokalen som vi släpper är, - på plan 2, en trappa/ hiss upp i huset. Denna lokal ligger i byggnadens västra hörn, är genomgående med vidsträckt sjöutsikt i norr. I sydväst har du utsikt över padel- och golfbana. Lokalen är 222 kvm och kan erbjuda utförande enligt ditt önskemål. Alla tankar, behov och idéer du och dina medarbetare har är välkomna, lokalen är mycket flexibel och lämpar sig fint till det mesta. Bra volym, fritt ljusflöde och ljuvlig atmosfär är bara några av lokalens egenskaper. Se Planlösning för totalyta, VVS, hiss och trapphus.

Lokalen kan vara färdigställd under Q3-Q4 2022.

 

 

Kajen i Nacka Strand är ett tillväxtområde med Östersjön som närmsta granne. Fastigheten rymmer två praktfulla byggnader med mycket fönster och viss industriell karaktär. Framför dessa, på kajkanten, ligger fem faluröda sjöbodar i olika storlek- och karaktär. Kajen bjuder på rikligt med aktiviteter. I en av sjöbodarna finner du ett förstklassigt gym med individanpassade maskiner. I byggnaden ligger tre populära restauranger med smakupplevelser från världens alla hörn. Utsidan pryds av uteserveringar längs kajkanten, Sveriges bästa minigolfanläggning, tre padelbanor, två boulebanor och bergsklättring. På ett av bergen tronar en kulturklassad byggnad med sitt rofulla SPA,- här kan du få behandlingar av olika slag eller bara njuta av bubbelpoolen med havet i blickfånget. Området kommer att utvecklas och fler spännande aktiviteter som nöjeshål kommer växa upp under de kommande åren.

 

OMGIVNINGEN:

Välkomna till Kajen, hit kommer du med alla tänkbara transportmedel. Kollektivtrafik via sjövägen, buss eller kommande T- Bana från Kungsträdgården. Via bil med direktaccess till väg 222. Den ända Stockholmsinfarten med bussfil till slussen. Cykel,- och promenadvägar till city via Ryssberget och Svindersviken, Gångavstånd till Augustendalstorg och Nacka Forum. T -banans blåa linje beräknas vara klar 2025-26 med uppgång Nacka Trafikplats strax intill tunneln.

Många väletablerade aktörer har residerat på denna förnämliga arbetsplats sedan tidiga 1900-talet då området var en av Stockholms största arbetsplatser. Tidigare har bolag som Telia, Gant och Mercedes vistats i omgivningarna, idag berikar Restaurang J med hotell och SPA, Stockholm Fashion District, Sail Racing, Polisen och massa andra spännande företag i varierande branscher. 

SERVICE:

Handel,-
Kajen ligger med gångavstånd från allt tänkbart serviceutbud på Augustendalstorget och i Nacka Forum. I Nacka Forum finner du 150 butiker. Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Markt och många av de större klädesmärken som glatt visar upp sina kollektioner.

Mat,- Det finns tre året runt restauranger i byggnaden, Restaurang Fabrikören har full verksamhet i två pergola med direkt sjökontakt, dessa betjänas av restaurangen och fyra varierande food trucks. Restaurang Fabrikörens festvåning och matsal öppnar inomhus under Q4. I byggnaden ligger även Nackas bästa Pizzeria, Antonio De luca Pizzeria och populära Thairestaurang Rimleys. Var du än befinner dig på Kajen så har du gott om sittplatser längs kajkanten i solen. Strax innan fastigheten ligger Restaurang J och uppe på torget finner du bl.a. Missgong sushi och Restaurang Heat. 

Aktiviteter,- På lunchen eller efter arbetet kan du besöka någon av de olika aktiviteterna som Kajen erbjuder. Padel som är en av Sveriges i särklass störst växande sport kan spelas på någon av Kajens tre banor. Intill dessa ligger Stockholms bästa minigolfbana med Golfbaren med svalkande drycker och utmanande hål som ritats av golfproffs. I en av de röda sjöbodarna finner du ett exklusivt gym med personanpassade maskiner av högsta klass i en oslagbar miljö. Dessutom kan du utmana dina kollegorna på en boule eller ett klätterpass upp för berget. 

KOMMUNIKATIONER:

Centralt läge med direktaccess till väg 222, tät och väletablerad busstrafik med bussfil till Slussen. Buss 433 tar ca 20 min och går till slussen. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Direkt utanför byggnaden ligger hållplatsen i hamnen, inga jobbiga köer utan du kommer snabbt och smidigt in till Lidingö eller Nybroviken.  Med båt Sjövägen 80 tar det 15 min till Lidingö och ca 30 min till Nybroviken.

År 2025-26 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax ovan fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Nacka
Stad:
Nacka Strand
Område:
Nacka Strand
Postnummer:
131 52
Area:
222 Kvm
Byggnadsår:
1996
  • Planlösning

  • Planlösning

  • Kontakta oss

    Karta