Vikdalsgränd 10A, 230

Attraktivt kontorshotell med centralt läge intill Nacka Forum och Nacka trafikplats med kommande T-bana. Ett mycket expansivt område där antalet bostäder, arbetsplatser och infrastrukturen utökas.

Utsökt kontor med ca 4 arbetsplatser och charmiga detaljer som sätter en härlig prägel. Bra balans mellan kontor och/eller samtalsrum. Ljust, stiligt och representativt, perfekt för lilla företagaren med med många besök eller intervjuer. Intill öppet socialt pentry med sköna fåtöljer för avkopplande stunder. Tillgång till dusch.

Quality Office driver kontorshotell med eleganta kontorslösningar i expansiva affärsdistrikt. Samtliga kontor är utrustade med senaste teknologin och har tillgång till grupprum, konferensrum, pentryn och hygienutrymmen. Måndag till fredag finns en värdinna som hjälper dig med dina frågor.

Allt detta omges av vackra skärgårdsmiljöer, populärt köpcentrum med mode och inredning och restauranger från världens alla hörn, allt för en effektiv arbetsplats.

Quality Office lokaler i Nacka
Expansiva Nacka är ett utmärkt val för dig som vara först i ett område där utbudet växer så det knakar. Blivande Nacka stad är ett område med den perfekta mixen av skärgårdsidyll och toppmodernt affärsdistrikt. T-banan står klar inom några år, till dess finns bussar och Nacka Strand som tar dig snabbt fram och till baka till Östermalm eller Lidingö via någon av de linjetrafikerade skärgårdsbåtarna. Kontoren ligger i en snygg glasbyggnad i fem plan med parkeringsplatser, hiss och trevliga uteplatser. 

Quality Office fokuserar på uthyrning av kontorsrum, mindre kontor och kontorsplatser från en arbetsplats och uppåt. Allt paketeras i etablerade eller uppstickande affärsdistrikt med senaste teknologin och alla tänkbara bekvämligheter. Hyr du ett Quality Office kontor är du säker på att vara en bland de kreativa, få god service, vara uppdaterad, ha närhet och vara kostnadseffektiv. 

Vi erbjuder Dig

 • Elegant designad miljö
 • Hög säkerhet
 • Inga investeringskostnader, - möbler ingår
 • Enkelt att hyra och snabb inflyttning
 • Stort pentry med all utrustning i avkopplande loungemiljö
 • Inga bindningstider eller dolda kostnader
 • Konferens- och samtalsrum ingår
 • Du väljer antal arbetsplatser
 • Tillgång till internetuppkoppling av högsta kvalitet

Förutom trendiga och stilsäkra kontor har du andra fördelar med detta trivsamma kontorshotell som möjlighet till att öka ditt nätverk. I fastigheten sitter många spännande företag, kanske din nästa kund eller samarbetspartner?

Strålande flexibilitet som innebär att du kan välja antal kontorsplatser i takt med att ditt företag expanderar. Här finns alla möjligheter från 1-10 rum, slutna eller sammanslagna, - valet är ditt. 

ALLMÄNT OM BYGGNADEN:
Modern kontorsbyggnad om 5 våningar samt hel källare. Högt läge och många fina uteplatser. Mycket glas och fönster som skänker en förträfflig vy över Stockholmsinloppet, Nacka Forum och in mot stadens takåsar. Bra skyltläge intill Värmdövägen och välbesökta Nacka Forum. Entré med trapphus och hiss i husets mitt. Fastigheten rymmer till största delen kontor men kan även anpassas till andra verksamheter. En lokal har tillgång till privat lastkaj. Terrasserade tomt med fina uteplatser för avkoppling i solen med lunchboxen.

Omgivning
Mellan Nacka Strand och Nacka Forum, brevid Mc Donalds ligger Vikdalsgränd 10A och B, två väldesignade kontorsbyggnader från början av 90-talet. Centralt läge med direktaccess till väg 222. Den enda Stockholmsinfarten med bussfil till Slussen.

Kommunen växer i takt med flertalet stora bostadsprojekt-, handelscentrum och kontorsplatser.  T- banan beräknas invigas 2025-26. Sträckan är en påbyggnad av Blå linjen från Kungsträdgården till Nacka via bl.a. Hammarby.

Nacka präglas av villaområden och industrisamhällen vilka omges av natursköna miljöer med mycket vatten. Var du än befinner dig vittnar blickfånget om vattens närhet. Hela Nackas norra gräns utgörs av Stockholmsinloppet.

En promenad på ett par minuter tar dig till Kajen Nacka Strand som står inför en mycket spännande utveckling. Det viskas om att denna Kaj kan bli ett av Stockholms hetaste tillhåll. Flertalet restauranger och fritidsaktiviteter skall samsas om den vackra miljön. Nybyggda Padelbanor, boule, klättervägg och ett exklusivt gym är några av aktiviteterna som kan utövas här. När hungern gör sig gällande finns det en rad att välja på  Restaurang The quay, Food trucks och Stockholms bästa Pizzeria, Da Antonio e Lucia. 

Service
Fastigheternas läge, ett stenkast från Nacka Forum vittnar om det oslagbara serviceutbud som råder, här finns allt som borgar för en bekväm och effektiv vardag. Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Mark och många av de större klädmärken som glatt visar upp sina kollektioner. Smidig genväg under motorvägen tar dig snabbt fram och tillbaka till Nacka Forum, Nacka Kommun och Nacka Trafikplats. 
Gott om erkända restauranger berikar kvarteren och erbjuder något för alla smaker. Allt från Mc Donalds utanför porten till Restaurangerna på Kajen i Nacka strand. I Nacka Forum ligger bl.a. Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O Leary's för att bara nämna några.

Kommunikationer
Direktaccess till väg 222 och flertalet bussar med bussfil till Slussen. Bussen går till och från Vikdalsvägen eller Nacka Trafikplats, därefter tar det ca 3 minuter att promenera till fastigheterna. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Från Nacka strand kommer du snabbt och smidigt in till Östermalm, Nybroviken och Lidingö via sjölinjetrafiken. 
År 2025-26 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax intill fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Nacka
Stad:
Nacka
Område:
Vikdalen/Nacka Forum
Postnummer:
131 51
Area:
18 Kvm
Byggnadsår:
1991
 • Planlösning

 • Kontakta oss

  Karta