Hammarby – Hammarby Fabriksväg 23

Glödheta Hammarby sjöstad är en förbild på lättillgänglig arbetsplats som bidrar till ett bekvämt liv. Utmärkt val för dig som vill sitta i trendigt område med hög servicenivå, goda kommunikationer och kommande T-bana!
Stilig byggnad från 40-talet med toppmoderna och flexibla lokaler. Fullt utrustad byggnad om 6 våningar med lastkaj, lasthiss och personhissar. Parkeringsplatser på gården och gångavstånd till all tänkbar handel,- och restauranger.

Information om fastigheten
Fast.beteckning Trikåfabriken 3
Adress Hammarby Fabriksväg 23
Kommun Stockholm
Stockholm Hammarby Sjöstad
Lokalarea 8522 kvm
Tomtarea 2654 kvm
Byggnadsår 1994

Inga lokaler hittades

För närvarande har vi inga lediga lokaler i fastigheten. Klicka på knappen nedan för att se våra andra lokaler.
  • Kontakta oss för att skräddarsy din lokal

Byggnad

Kontor och industribyggnad i 6 plan varav ett soutterängplan. Stilig byggnad med putsad fasad och generösa fönsterpartier. I huset finns tre trapphus varav Hammarby Fabriksväg 23 utgör huvudentrén. Personhiss och praktisk lasthiss till samtliga våningsplan. Majoriteten av lokalerna utgörs av kontor men även verkstäder/lager/logistik och badhus bidrar till den goda stämningen. Fastighetens utsida tjänar uteslutande som parkering.

Lokalerna

Lokalerna är av olik karaktär, storlek och standard. Allt från toppmoderna och högkvalitativa med senaste utrustningen till tidlösa med en god flexibilitet. Personhiss och lasthiss till samtliga våningsplan.

Omgivning

Hammarby sjöstad är en förebild på lättillgänglig arbetsplats som bidrar till ett bekvämt liv. Utmärkt val för dig som vill sitta i trendigt område med hög servicenivå, goda kommunikationer, kommande T-bana, gång- och cykelavstånd och båttransport. Sjöstaden är omgiven av vatten och du har aldrig långt till en avkopplande stund med lunchboxen vid kajkanten.

Vattnet är områdets hjärta och gav sitt namn till stadsdelen. Redan under1600-talet etablerades den första industrin runt sjön. I början av 90-talet kom stadsbyggnadskontoret med en stadsplan som skulle bidra till de olympiska spelen år 2004. OS gick som bekant till Athen men Hammarby Sjöstad fick ett rejält lyft. Stadsprojektet resulterade i Hammarby sjöstad som består av olika områden runt Hammarbysjön. Omgivningen sträcker sig från Södermalm till östra Hammarbyhamnen och tillhör Sofia församling. Planerna var att det skulle vara fullt utbyggt år 2017 med 11 000 nya lägenheter och över 150 000 arbetsplatser. Men området växer så det knakar och redan nu har första spadtaget gjorts för fler spännande projekt. Bl.a. har kommunen klubbat att tunnelbanan och station Hammarby Kanal skall vara klart under året 2025.

Service

Omgivningarna berikas av flertalet populära restauranger. Allt från Restaurang Göteborg för finsmakaren till Christers matsalar med rejäl lunchbuffén för den hungriga. Dagligvaruhandel som Ica, Coop och Office depot finns representerade i området. Sjöstaden har blivit en mycket attraktiv arbetsplats och du finner många av våra väletablerade aktörer i omgivningarna. Dessutom har du närhet till Sickla Köpkvarter.

Kommunikationer

Hammarby fabriksväg 23 är en centralt belägen fastighet med goda kommunikationer. Tillsvidare tar du T-bana från Gullmarsplan. Flertalet bussar går med täta intervaller och tvärbana ligger strax nedan fastigheten. Vill du njuta av sjön till och från jobbet tar du Hammarbyfärjan som går mellan Barnängsbryggan på söder och Lumabryggan, färjan är gratis och tar tre minuter.

Parkering

Fastigheten har 12 garageplatser och 18 parkeringsplatser. Ytterligare parkeringsplatser finns på gatan mot blå biljett. Q park driver externa garage på Heliosgatan, Lumaparken och Redargatan.