Vretensborgvägen 5, 231

Med Cykelavstånd från stadskärnan ligger detta suveräna våningsplan som lämpar sig utmärkt till tand,-läkarpraktik eller affärskontor. Bra genväg till T-bana som ligger ett par minuter bort. Ljusa fina kontorsrum med god 40-tals volym, utsökta detaljer som öppen spis och fransk balkong.
Ca 231 kvm som fördelas på 7-8 kontorsrum från 18-30 kvm, ett pentry, ett förråd, 2 wc-rum, en dusch och ett städförråd.
Kanonläge i grönskande område med parkering på gården, dessutom är det gångavstånd till all tänkbar service och kommunikationer.

Detta härliga våningsplan har ljusinsläpp från alla håll, grönskande utsikt och en sprakande öppen spis i huvudentren. Mycket trivsamt kontor med en god volym och häligt balanserade ytor. Lokalen är flexibel och lämpar sig riktigt bra till alla typer av praktiker och kontorsverksamheter. Den representativa välkomsthallen, som värms av den öppna spisen, och vädras av den franska balkongen, välkomnar dina kunder i harmonisk och avkopplande miljö.

Under 40- talet fokuserade byggherrarna på hållbara och tidlösa ytor med mycket ljus. Denna byggnad är inget undantag utan pryds av många fina detaljer såsom stora fönsterpartier, svensk marmor, originalräcken, glaspartier och en ljuv karaktär.

Upp till 8 stora kontors,-behandlingsrum från 18-30 kvm styck,ett pentry och ett stort förråd/datarum. Städskrubb med vattenutkast. Hygienutrymme med tvättplats, Hans/Hennes och dusch. 
Sammantaget ett riktigt bra kontor som badar i 40-talets ljuva vingslag, naturligtvis kan lokalen anpassas efter din verksamhets behov.

Tvärs över gatan ligger en genväg till Midsommarkransens T bana.

I denna utmärkta lokal kommer hela din verksamhet att finna stor arbetsglädje. Välkomna!

 

Huvudbyggnad i tre plan samt helt källarplan. Vidbyggd lager- och industridel i tre plan jämte souterräng och inredd vind. Delvis värmeisolerad sidobyggnad och längsgående lastkaj under tak. Stor lagerdel mellan byggnadskropparna och ett antal körbara portentréer. Lokalerna består i huvudsak av kontor, lager och logistik. Kontoren är ljusa och flexibla med dåtidens generösa fönsterpartier. Lager och logistikdelen är väl anpassade för smidiga transporter till och från lokalerna.

Omgivning
Västberga industriområde ligger i stadsdelen Västberga, söder om Stockholm. Området stadsplanerades 1943 och är Stockholms största industri- och terminalområde. Västbergas industriområde sträcker sig från E4/E20 i norr till Solberga i söder. Redan i början av 1900-talet etablerades den första industrin och järnvägen i området. Idag finns det över 600 företag och drygt 10 000 arbetsplatser. På grund av sitt natursköna läge är Västberga Industriområde även lämpligt som bostads- och djurområde. Svenska bostäder har bygget ett ”Snabba hus” koncept som bygger på modullägenheter för unga. Totalt finns det 280 studentbostäder i hörnet av Elektravägen och Västberga allé. Rakt över Elektravägen ligger populära Djurgymnasiet som startade redan 2006.
 
Service
Det lättillgängliga serviceutbudet underlättar din tuffa vardag. Västberga Handel bjuder på volym, - och dagligvaruhandel med butiker som bl.a. Coop, Rusta och Systembolaget. Övriga kända aktörer som Mekonomen, DHL Nordic och GKW yrkeskläder ligger centralt i området. De närmaste kulinariska mötesplatserna är Daisys, Verkets Matsal, Restaurang Spiskroken och Restaurang Stjärnan. Dessutom finns det fina grönområden för lunchpicknick i solen.
 
Kommunikationer
Endast 3,5 km från Hornsgatan gör Västberga till det mest centralt belägna industriområdet i Stockholm. Suverän genväg i gångtunnel tar dig till Midsommarkransens T-Bana på ett par minuter. Buss, cykel, T-bana, bil eller till fots är alla utmärkta alternativ för att ta sig till och från arbetet. Tunnelbanestationen är Midsommarkransen och bussar är en frekvent syn på gatorna. Den bilburne har direktaccess till E4 och E20.
 
Parkering
Parkeringsplatser på inhägnad innergård på angivna platser. Du kan även parkera på gatorna som sthlm stad sköter. 

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Stockholm
Stad:
Stockholm
Område:
Västberga industriområde
Postnummer:
126 30
Area:
231 Kvm
Byggnadsår:
1948
  • Planlösning

  • Kontakta oss

    Karta