Vretensborgsvägen 5

Verkstad, snickeri, lager, logistik

Flexibel verkstad,-snickarlokal med speditionsrum, lunchrum, förråd och omklädningsrum med dusch, wc och tvättmaskinsplats. Verkstadsyta om ca 92 kvm med egen port och övrig yta om ca 95 kvm.
Verkstadsytan har raka enkla ytor och dubbelport, utmärkt lokal för alla typer av logistik och handarbeten. Övriga ytan i anslutning till verkstaden med kontor, lunchrum, omklädningsrum och förråd. Praktisk och välplanerad lokal med alla utrymmen på samma plan.

Går att köra liten lastbil/bil ner till port och in i lokal. Lättillgängligt för in och urlastning.

Kanonläge i grönskande område med parkering på gården, dessutom är det gångavstånd till all tänkbar service och kommunikationer. Bra genväg till T-bana som ligger ett par minuter bort.

Suverän lager,- och logistik lokal om ca 92+95 kvm fördelade på en verkstad och kontor, snickaryta och förråd. 

Mindre lastbil och bil kan köras ända fram till porten. Verkstadslokalen är 92 kvm med raka tydliga ytor. Speditions och kontorsdelen är ca 95 kvm och fördelas mellan 6 rum. Ett stort kontorsrum med fönster mot gården och in till verkstaden. Ett pentry lunchrum med fönster mot gården. Tre förråds/lagerrum varav ett med vattenutkast. Ett bra omklädningsrum med dusch och wc. VA klart för tvättpelare. 

Huset är utrustad med staket, larm, inhägnad innergård och kameraövervakning. 

Tvärs över gatan ligger en genväg till Midsommarkransens T bana.

På gården finns områdets populäraste Thai Truck. 

 

 

 

ALLMÄNT OM BYGGNADEN:
Huvudbyggnad i tre plan samt helt källarplan. Vidbyggd lager- och industridel i tre plan jämte souterräng och inredd vind. Delvis värmeisolerad sidobyggnad och längsgående lastkaj under tak. Stor lagerdel mellan byggnadskropparna och ett antal körbara portentréer. Lokalerna består i huvudsak av kontor, lager och logistik. Kontoren är ljusa och flexibla med dåtidens generösa fönsterpartier. Lager och logistikdelen är väl anpassade för smidiga transporter till och från lokalerna.

Omgivning
Västberga industriområde ligger i stadsdelen Västberga, söder om Stockholm. Området stadsplanerades 1943 och är Stockholms största industri- och terminalområde. Västbergas industriområde sträcker sig från E4/E20 i norr till Solberga i söder. Redan i början av 1900-talet etablerades den första industrin och järnvägen i området. Idag finns det över 600 företag och drygt 10 000 arbetsplatser. På grund av sitt natursköna läge är Västberga Industriområde även lämpligt som bostads- och djurområde. Svenska bostäder har bygget ett ”Snabba hus” koncept som bygger på modullägenheter för unga. Totalt finns det 280 studentbostäder i hörnet av Elektravägen och Västberga allé. Rakt över Elektravägen ligger populära Djurgymnasiet som startade redan 2006.
 
Service
Det lättillgängliga serviceutbudet underlättar din tuffa vardag. Västberga Handel bjuder på volym, - och dagligvaruhandel med butiker som bl.a. Coop, Rusta och Systembolaget. Övriga kända aktörer som Mekonomen, DHL Nordic och GKW yrkeskläder ligger centralt i området. De närmaste kulinariska mötesplatserna är Daisys, Verkets Matsal, Restaurang Spiskroken och Restaurang Stjärnan. Dessutom finns det fina grönområden för lunchpicknick i solen.
 
Kommunikationer
Endast 3,5 km från Hornsgatan gör Västberga till det mest centralt belägna industriområdet i Stockholm. Suverän genväg i gångtunnel tar dig till Midsommarkransens T-Bana på ett par minuter. Buss, cykel, T-bana, bil eller till fots är alla utmärkta alternativ för att ta sig till och från arbetet. Tunnelbanestationen är Midsommarkransen och bussar är en frekvent syn på gatorna. Den bilburne har direktaccess till E4 och E20.
 
Parkering
Parkeringsplatser på inhägnad innergård på angivna platser. Du kan även parkera på gatorna som sthlm stad sköter. 

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Stockholm
Stad:
Stockholm
Område:
Västberga industriområde
Postnummer:
126 30
Area:
187 Kvm
Byggnadsår:
1948
  • Planlösning

  • Kontakta oss

    Karta