Vretensborgsvägen 5

Med Cykelavstånd till city och en strålande genväg till Midsommarkransens T-banan ligger detta ljusa kontor.

Cirka 90 kvadratmeter fördelas mellan tre fina kontorsrum med god volym, ett stort pentry med matplats, en välkomnande hall med förvaringsutrymmen och wc-rum med dusch.

Kanonläge i grönskande område med parkeringar på fastighetens gård, dessutom är det gångavstånd till all tänkbar service och kommunikationer.

Underbara detaljer från 40-talets flotta tidsepok pryder byggnaden och dess utrymmen. Detta kontor är ljust kontor med god volym för mellan ca 3-6 arbetsplatser. Två lättpromenerade trappor utan hiss. 

Under 40- talet fokuserade byggherrarna på hållbara och tidlösa ytor med mycket ljus. Denna byggnad är inget undantag utan pryds av många fina detaljer såsom stora fönsterpartier, svensk marmor, originalräcken, glaspartier och en ljuv karaktär.

Rak och fin hall med plats för allehanda kontorsmaterial, på hyllplan eller bänkar. Tre ljusa kontorsrum för 1-2 arbetsplatser vardera. Stort wc-rum med dusch och plats för tvättmaskin. I lokalens mitt ligger pentryt med all tänkbar utrustning och plats för lunchgrupp. 

Sammantaget ett riktigt bra kontor som badar i 40-talets ljuva vingslag, naturligtvis kan lokalen anpassas efter din verksamhets behov.

 

Huvudbyggnad i tre plan samt helt källarplan. Vidbyggd lager- och industridel i tre plan jämte souterräng och inredd vind. Delvis värmeisolerad sidobyggnad och längsgående lastkaj under tak. Stor lagerdel mellan byggnadskropparna och ett antal körbara portentréer. Lokalerna består i huvudsak av kontor, lager och logistik. Kontoren är ljusa och flexibla med dåtidens generösa fönsterpartier. Lager och logistikdelen är väl anpassade för smidiga transporter till och från lokalerna.

Omgivning
Västberga industriområde ligger i stadsdelen Västberga, söder om Stockholm. Området stadsplanerades 1943 och är Stockholms största industri- och terminalområde. Västbergas industriområde sträcker sig från E4/E20 i norr till Solberga i söder. Redan i början av 1900-talet etablerades den första industrin och järnvägen i området. Idag finns det över 600 företag och drygt 10 000 arbetsplatser. På grund av sitt natursköna läge är Västberga Industriområde även lämpligt som bostads- och djurområde. Svenska bostäder har bygget ett ”Snabba hus” koncept som bygger på modullägenheter för unga. Totalt finns det 280 studentbostäder i hörnet av Elektravägen och Västberga allé. Rakt över Elektravägen ligger populära Djurgymnasiet som startade redan 2006.
 
Service
Det lättillgängliga serviceutbudet underlättar din tuffa vardag. Västberga Handel bjuder på volym, - och dagligvaruhandel med butiker som bl.a. Coop, Rusta och Systembolaget. Övriga kända aktörer som Mekonomen, DHL Nordic och GKW yrkeskläder ligger centralt i området. De närmaste kulinariska mötesplatserna är Daisys, Verkets Matsal, Restaurang Spiskroken och Restaurang Stjärnan. Dessutom finns det fina grönområden för lunchpicknick i solen.
 
Kommunikationer
Endast 3,5 km från Hornsgatan gör Västberga till det mest centralt belägna industriområdet i Stockholm. Suverän genväg i gångtunnel tar dig till Midsommarkransens T-Bana på ett par minuter. Buss, cykel, T-bana, bil eller till fots är alla utmärkta alternativ för att ta sig till och från arbetet. Tunnelbanestationen är Midsommarkransen och bussar är en frekvent syn på gatorna. Den bilburne har direktaccess till E4 och E20.
 
Parkering
Parkeringsplatser på inhägnad innergård på angivna platser. Du kan även parkera på gatorna som sthlm stad sköter. 

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Stockholm
Stad:
Stockholm
Område:
Västberga industriområde
Postnummer:
126 30
Area:
90 Kvm
Byggnadsår:
1948
  • Planlösning

  • Kontakta oss

    Karta