Vikdalsgränd 10A

Nacka är en expansiv region med kraftig tillväxt, ett utmärkt val för dig som vara i framkant. En perfekt mix av skärgårdsidyll och toppmodernt affärsdistrikt.

Läckert kontor med en utsökt planering på entréplanet i anslutning till parkering. Fyra bra kontorsrum, ett rymligt konferensrum, en hall med wc och ett stort pentry med lunch och mötesplatser. Sammantaget ett mycket representativt och trevligt kontor med god karaktär.

Trevlig entré i en stilig fastighet från 90-talet. Denna byggnad ligger i hjärtat av Nacka stad som omges av skärgårdsmiljöer, bostäder, handel och restauranger,- allt som bidrar till en effektiv vardag. Snart invigs T- banan och till dess tar du med fördel någon av bussarna som har bussfil till- och från staden. Dessutom har du gångavstånd till city längs promenaden vid vid vattnet.
Parkeringsplatser och besöksparkering finns.

Bästa tänkbara läge och disposition. Effektivt planerad yta om 110 kvm som fördelas utmärkt mellan fem rum med uppehållsrum och pentry i mitten. Fina vinklar, fönsterpartier och vrån ger en härlig dynamik till detta kontor. Glasad entré med stengolv och kapprum. Trevligt inrett wc-rum. Fyra kontorsrum, tre i exemplarisk storlek för upp till 5 arbetsplatser och ett stort chefsrum med mötesplats och dubbla fönsterpartier. Chefsrummet kan rymma upp till 3 arbetsplatser. Uppehållsrummet ligger mitten har gott om plats för lunchpauser och mötesplatser. Snyggt mattvitt pentry med kaklad vägg och elegant bänkskiva. Diskmaskin, kyl/frys och dubbla micro. Konferensrum för mellan 8-10 personer m,ed glasad vägg. 

 
T-banan står klar inom några år, till dess finns bussar och Nacka Strand som tar dig snabbt fram och till baka till Östermalm eller Lidingö via någon av de linjetrafikerade skärgårdsbåtarna. Kontoren ligger i en snygg glasbyggnad i fem plan med parkeringsplatser, hiss och trevliga uteplatser. 

 

 

ALLMÄNT OM BYGGNADEN:
Modern kontorsbyggnad om 5 våningar samt hel källare. Högt läge och många fina uteplatser. Mycket glas och fönster som skänker en förträfflig vy över Stockholmsinloppet, Nacka Forum och in mot stadens takåsar. Bra skyltläge intill Värmdövägen och välbesökta Nacka Forum. Entré med trapphus och hiss i husets mitt. Fastigheten rymmer till största delen kontor men kan även anpassas till andra verksamheter. En lokal har tillgång till privat lastkaj. Terrasserade tomt med fina uteplatser för avkoppling i solen med lunchboxen.

Omgivning
Mellan Nacka Strand och Nacka Forum, brevid Mc Donalds ligger Vikdalsgränd 10A och B, två väldesignade kontorsbyggnader från början av 90-talet. Centralt läge med direktaccess till väg 222. Den enda Stockholmsinfarten med bussfil till Slussen.

Kommunen växer i takt med flertalet stora bostadsprojekt-, handelscentrum och kontorsplatser.  T- banan beräknas invigas 2025-26. Sträckan är en påbyggnad av Blå linjen från Kungsträdgården till Nacka via bl.a. Hammarby.

Nacka präglas av villaområden och industrisamhällen vilka omges av natursköna miljöer med mycket vatten. Var du än befinner dig vittnar blickfånget om vattens närhet. Hela Nackas norra gräns utgörs av Stockholmsinloppet.

En promenad på ett par minuter tar dig till Kajen Nacka Strand som står inför en mycket spännande utveckling. Det viskas om att denna Kaj kan bli ett av Stockholms hetaste tillhåll. Flertalet restauranger och fritidsaktiviteter skall samsas om den vackra miljön. Nybyggda Padelbanor, boule, klättervägg och ett exklusivt gym är några av aktiviteterna som kan utövas här. När hungern gör sig gällande finns det en rad att välja på  Restaurang The quay, Food trucks och Stockholms bästa Pizzeria, Da Antonio e Lucia. 

Service
Fastigheternas läge, ett stenkast från Nacka Forum vittnar om det oslagbara serviceutbud som råder, här finns allt som borgar för en bekväm och effektiv vardag. Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Mark och många av de större klädmärken som glatt visar upp sina kollektioner. Smidig genväg under motorvägen tar dig snabbt fram och tillbaka till Nacka Forum, Nacka Kommun och Nacka Trafikplats. 
Gott om erkända restauranger berikar kvarteren och erbjuder något för alla smaker. Allt från Mc Donalds utanför porten till Restaurangerna på Kajen i Nacka strand. I Nacka Forum ligger bl.a. Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O Leary's för att bara nämna några.

Kommunikationer
Direktaccess till väg 222 och flertalet bussar med bussfil till Slussen. Bussen går till och från Vikdalsvägen eller Nacka Trafikplats, därefter tar det ca 3 minuter att promenera till fastigheterna. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Från Nacka strand kommer du snabbt och smidigt in till Östermalm, Nybroviken och Lidingö via sjölinjetrafiken.
År 2025-26 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax intill fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.

Parkering
Fastigheterna har ca 40 utomhusparkeringar 23 under tak. Dessutom kan du parkera längs gatan mot en avgift.

 

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Nacka
Stad:
Nacka
Område:
Vikdalen/Nacka Forum
Postnummer:
131 51
Area:
110 Kvm
Byggnadsår:
1991
  • Planlösning

  • Kontakta oss

    Karta