Vikdalsgränd 10A, vån 4

Högst upp med takterrass och vidunderlig utsikt

Representativt kontor högst upp med soldränkt takterrass. Centralt läge intill Nacka Forum och kommande T-bana.

Lokalen utgör ett halvt våningsplan med ett gemensam pentry och konferensyta.
Ca 115 kvm+ ca 80 gemensamma fördelas perfekt mellan 3 stora kontor och ett mycket välplanerat kontorslandskap för upp till 6 arbetsplatser. Våningsplanets mitt utgörs av ca 80 kvm gemensam yta varav ett konferensrum, ett uppehållsrum med pentry och hygienutrymmen.

Hela våningsplanet är ljust och multifunktionellt med alla tänkbara faciliteter.

Parkeringsplatser och laddningsstationer finns.

Detta fantastiska kontor har alla tänkbara egenskaper och ligger oerhört trivsamt. Privat och skyddat läge högst upp. Ljusinsläpp från alla väderstreck och utgång till takterrass med vidunderlig utsikt under bar himmel.

Våningsplanet är uppdelat mellan två hyresgäster med gemensamma ytor i mitten av våningsplanet. Stort pentry med gott om plats för avkoppling, ett läckert konferensrum som överblickar kaffebackens skådespel, i anslutning till entrén ligger ett hygienrum med hans och hennes. Allt detta i en representativ och stilig arbetsmiljö som skapar stor kreativitet till hela ditt team.

 

ALLMÄNT OM BYGGNADEN:
Modern kontorsbyggnad om 5 våningar samt hel källare. Högt läge och många fina uteplatser. Mycket glas och fönster som skänker en förträfflig vy över Stockholmsinloppet, Nacka Forum och in mot stadens takåsar. Bra skyltläge intill Värmdövägen och välbesökta Nacka Forum. Entré med trapphus och hiss i husets mitt. Fastigheten rymmer till största delen kontor men kan även anpassas till andra verksamheter. En lokal har tillgång till privat lastkaj. Terrasserade tomt med fina uteplatser för avkoppling i solen med lunchboxen.

Omgivning
Mellan Nacka Strand och Nacka Forum, brevid Mc Donalds ligger Vikdalsgränd 10A och B, två väldesignade kontorsbyggnader från början av 90-talet. Centralt läge med direktaccess till väg 222. Den enda Stockholmsinfarten med bussfil till Slussen.

Kommunen växer i takt med flertalet stora bostadsprojekt-, handelscentrum och kontorsplatser.  T- banan beräknas invigas 2025-26. Sträckan är en påbyggnad av Blå linjen från Kungsträdgården till Nacka via bl.a. Hammarby.

Nacka präglas av villaområden och industrisamhällen vilka omges av natursköna miljöer med mycket vatten. Var du än befinner dig vittnar blickfånget om vattens närhet. Hela Nackas norra gräns utgörs av Stockholmsinloppet.

En promenad på ett par minuter tar dig till Kajen Nacka Strand som står inför en mycket spännande utveckling. Det viskas om att denna Kaj kan bli ett av Stockholms hetaste tillhåll. Flertalet restauranger och fritidsaktiviteter skall samsas om den vackra miljön. Nybyggda Padelbanor, boule, klättervägg och ett exklusivt gym är några av aktiviteterna som kan utövas här. När hungern gör sig gällande finns det en rad att välja på  Restaurang The quay, Food trucks, Stockholms bästa Pizzeria, Da Antonio e Lucia och populära Thairestaurangen Thai By pansby. 

Service
Fastigheternas läge, ett stenkast från Nacka Forum vittnar om det oslagbara serviceutbud som råder, här finns allt som borgar för en bekväm och effektiv vardag. Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Mark och många av de större klädmärken som glatt visar upp sina kollektioner. Smidig genväg under motorvägen tar dig snabbt fram och tillbaka till Nacka Forum, Nacka Kommun och Nacka Trafikplats. 
Gott om erkända restauranger berikar kvarteren och erbjuder något för alla smaker. Allt från Mc Donalds utanför porten till Restaurangerna på Kajen i Nacka strand. I Nacka Forum ligger bl.a. Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O Leary's för att bara nämna några.

Kommunikationer
Direktaccess till väg 222 och flertalet bussar med bussfil till Slussen. Bussen går till och från Vikdalsvägen eller Nacka Trafikplats, därefter tar det ca 3 minuter att promenera till fastigheterna. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Från Nacka strand kommer du snabbt och smidigt in till Östermalm, Nybroviken och Lidingö via sjölinjetrafiken. 
År 2026-27 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax intill fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.

Parkering
Fastigheterna har ca 40 utomhusparkeringar 23 under tak. Dessutom kan du parkera längs gatan mot en avgift.

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Nacka
Stad:
Nacka
Område:
Vikdalen/Nacka Forum
Postnummer:
131 52
Area:
Lokalarea 115 Kvm
Biarea 80 Kvm
Byggnadsår:
1991
  • Planlösning

  • Kontakta oss

    Karta