Vikdalsgränd 10A, BV

Attraktiv lokal med centralt läge intill Nacka Forum och kommande T-bana. Ljus, elegant och välplanerad multifunktionslokal med alla eftersökta egenskaper.
Entréplan med egen lastkaj, lager och kontor. Sex fina rum i varierande storlek varav ett utsökt konferensrum, 3 stora kontorsrum, 1 kopieringsrum, pentry med matplats, 2 wc rum, lager, dusch och tvättrum. Bra lagerdel med egen port. Mycket trivsam och flexibel lokal. Parkeringsplatser i entrén.

Utsökt lokal om 5 rum och en lastkaj med privat port som fördelas på ca 222 kvm. Tre fina kontorsrum för ca 11 arbetsplatser och ett stort elegant konferensrum mot gården.

I lokalens hjärta ligger ett supertrevligt pentry med bra matplats, tambur med förvaring och ett wc rum. Här har du full kontroll över lokalen vid fikan. I huvudentrén ligger ett städrum och ett wc-rum. Det största kontorsrummet har ljusinsläpp från två väderstreck och lämpar sig bra för 4 arbetsplatser. Intill detta ligger bl.a. ett data,- kopieringsrum och ett kontorsrum för ca 3 arbetsplatser.

I anslutning till lastkajen ligger ett praktiskt lager med ett kombinerat dusch,-tvättrum. Lastkajen har port och en rejäl takhöjd, här backar det flesta bilar in med sitt gods.

Riktigt trivsam lokal som verkligen erbjuder allt. 

Totalt finns här två ingångar samt en terrassutgång. Lokalens disposition kan självklart justeras efter din verksamhet.

Fastigheten är utrustad med fibernät och larm.

 

ALLMÄNT OM BYGGNADEN:
Modern kontorsbyggnad om 5 våningar samt hel källare. Högt läge och många fina uteplatser. Mycket glas och fönster som skänker en förträfflig vy över Stockholmsinloppet, Nacka Forum och in mot stadens takåsar. Bra skyltläge intill Värmdövägen och välbesökta Nacka Forum. Entré med trapphus och hiss i husets mitt. Fastigheten rymmer till största delen kontor men kan även anpassas till andra verksamheter. En lokal har tillgång till privat lastkaj. Terrasserade tomt med fina uteplatser för avkoppling i solen med lunchboxen.

Omgivning
Mellan Nacka Strand och Nacka Forum, ligger Vikdalsgränd 10A och B, två väldesignade kontorsbyggnader från början av 90-talet. Centralt läge med direktaccess till väg 222. Den ända Stockholmsinfarten med bussfil till slussen.

Kommunen växer i takt med flertalet stora bostadsprojekt-, handelscentrum och kontorsplatser. Stadsbyggnadskontoret har planerat byggstart för T-bana år 2018. Hela projektet beräknas ta ca 7 år och sträckan är en påbyggnad av Blå linjen från Kungsträdgården till Nacka via bl.a. Hammarby.

Nacka präglas av villaområden och industrisamhällen vilka omges av natursköna miljöer med mycket vatten. Var du än befinner dig vittnar blickfånget om vattens närhet. Hela Nackas norra gräns utgörs av Stockholmsinloppet.

Service
Fastigheternas läge, ett stenkast från Nacka Forum vittnar om det oslagbara serviceutbud som råder, här finns allt som borgar för en bekväm och effektiv vardag. Nyöppnade Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Markt och många av de större klädesmärken som glatt visar upp sina kollektioner.
Gott om erkända restauranger berikar kvarteren och erbjuder något för alla smaker. Allt från Mc Donalds utanför porten till Restaurang J i Nacka strand. I Nacka Forum ligger bl.a. Melanders, Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O´Learys för att bara nämna några.

Kommunikationer
Direktaccess till väg 222 och flertalet bussar med bussfil till Slussen. Bussen går till och från Vikdalsvägen eller Nacka Trafikplats, därefter tar det ca 3 minuter att promenera till fastigheterna. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Från Nacka strand kommer du snabbt och smidigt in till Östermalm och Nybroviken.
År 2025 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax intill fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.

Parkering
Fastigheterna har ca 40 utomhusparkeringar 23 under tak. Dessutom kan du parkera längs gatan mot en avgift.

 

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Nacka
Stad:
Nacka Strand
Område:
Vikdalen/Nacka Forum
Postnummer:
131 52
Area:
222 Kvm
Byggnadsår:
1991
Bashyra:
1850 kr/mån
Tillkommer:
200 kr/mån Per arbetsplats
  • Planlösning

  • Kontakta oss

    Karta