Varuvägen 9

Ljust och välplanerat kontor med ett tillgång till bemannad reception, personhissar, dusch, garage, förråd och 3-tons lasthiss. Högt och fritt läge med ett generöst ljusflöde.

Kontoret är 161 kvm och består av 3-4 fina kontorsrum, konferensrum, datarum, mottagningsrum med pentry och ett arkiv/förråd. Vid behov kan storlek och utformning anpassas efter ditt behov. Kontoret har kapacitet att bli mellan ca 161-320 kvm.

Samtliga ytor nås via lasthissen genom lastkaj eller via personhissarna från receptionen.

Bra läge i expansiva Älvsjö med gångavstånd till pendeltåg, bussar och kommande T-bana.
Kulinarisk restaurang i entréplanet och ett badhus för alla åldrar i källaren. Parkeringar på gården och i nybyggt garage.

KONTORSDELEN:
Ligger ljust och fint intill fönsterraden. Här kan du få ett trevligt kontor mellan 161-320 kvm. Se bif planskiss, den rubricerade ytan är inringad och ca 161 kvm. 3-4 kontorsrum för upp till 8 arbetsplatser. Bra och rymligt konferensrum. Praktiskt datarum med gott om plats för kopieringsmaskin och pappersförvaring. Pentry med plats för lunchraster och kundmottagning. Förråd/arkiv för allehanda behov. Lokalen är i ett bra skick men du kan naturligtvis påverka så lokalen formas efter din verksamhet och renoveras upp till ett elegant-, modernt och representativt kontor, se bif exempelbilder  Kontoret har en effektiv placering i huset, strax ovan personhissarna och direkt intill gemensamma hygienutrymmen som består av Hans & Hennes och ett duschrum.  

LAGER:
Lagerytor om ca 7 + 40 + 170 kvm finns tillgängliga till kontoret. samtliga nås med EU pall och lasthiss. 

Rejäl vinkelbyggnad från 70-talet om 6 våningsplan jämte två lager logistikplan i souterräng och ett nybyggt garage om tre plan. Innergårdar i byggnadens centrum bidrar till ett genomgående ljusflöde och soliga lunchstunder. Byggnaden är anpassad för alla verksamheter, majoriteten är kontor, logistik, lager och produktion men även restaurang med uteservering under varma årstider. Alla kontor har access till personhissar och lasthiss. Snyggt nybyggt garage med över 120 parkeringsplatser, vissa med laddstationer. I entrén ligger en bemannad reception och områdets mest välbesökta restaurang med smakupplevelser från världens alla hörn.

 

Omgivning
Älvsjö tillhör en av våra mest växande stadsdelar med en stor tillväxtpotential. Här ligger Stockholmsmässan med utställare och besökare från världens alla hörn. Strax efter mässan ligger Älvsjö företagscenter med ett strategiskt läge intill de stora lederna. I hjärtat av detta företagscenter är Varuvägen 9, omgiven av väletablerade aktörer som Bosch, Aga Gas, Scania, Padelverket, Älvsjö IP, Gokart centrum och Mekonomen.
 
Älvsjö är en stadsdel i söderort som gränsar Solberga och ligger mycket strategiskt. Ett kommunalt stadsutvecklingsområde där tjänstemännen anser att stadsdelen lämpar sig utmärkt som bostads- och kontorsbebyggelse för sitt centrala och kollektivtrafiknära läge. Här planeras en rad nyetableringar och stadsplanen vittnar om ett modernt bostads- och kontorsområdet, endast 8 km från citykärnan. SL arbetar parallellt med kommunen och dem skall förlänga tunnelbanans Hagsätragren till Älvsjö samt bygga spårväg Syd som en yttre tvärbana. Expansiva Älvsjö satsar mycket på familjen med aktiviteter för alla åldrar, i huset ligger Vattenhuset, - bad och simhus, runt knuten Stockholms Gokart och Älvsjö IP och direkt nedanför byggnaden finner du omåttligt populära sporten Padel i Padelverkets lokaler. Aktiviteter av andra slag visar intresse för omgivningarna och det kommer bli en fröjd att följa områdets utveckling när industriförort förvandlas till modern stadsdel.
 
Service
Servicen expanderar i takt med omgivningarna och i dagsläget finns ett bra utbud. Områdets populäraste lunchrestaurang ligger i fastighetens entré. Här bjuds det på härliga smakupplevelser från Asien och Svenska köket. Mc Donalds och Örby Bar & Kök ligger på behändigt avstånd. Andra populära näringsidkare är bl.a. Willys stormarknad.
 
Kommunikationer
Kommunikationerna är många och goda, stora leder som väg 226 och 271 korsar området. En uppiggande promenad på tio till Älvsjö station och pendeltåget. Bussar från Varuvägen och Konsumentvägen

Parkering
Fastigheten har ca 40 utomhusplaster och ca 120 garageplatser.

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Stockholm
Stad:
Älvsjö
Område:
Stockholm
Postnummer:
125 30
Area:
Lokal, minsta valbara area 161 Kvm
Biarea 10 Kvm
Lokal, största valbara area 365 Kvm
Byggnadsår:
1976
  • Planlösning

  • Kontakta oss

    Karta