Hammarby Fabriksväg 23

Lättillgängligt förråd i attraktiva omgivningar med kommande T-bana! Hammarby Sjöstad har utvecklats till ett av Stockholms trendigaste affärsområde.

Uppvärmt förråd för allehanda förvaring med belysning, plåtdörr, raka ytor och ca 2,6 m till tak. Du kör med personbil alternativt mindre servicebil hela vägen till förrådet.

Då entrén är via ett garage blir dina i- och avlastningar torra och varma.

Kontakta Ida@qosthlm.com, 08-502 31 021 för visning och frågor.

Quick Office förråd i Hammarby Sjöstad

Utmärkt val för dig som behöver ett lättillgängligt förråd i ett eftersökt område med goda kommunikationer och kommande T-bana! Stilig byggnad från 40-talet med garageplan.Fullt utrustad om 6 våningar med lastkaj, lasthiss och personhissar. Parkeringsplatser på gården och gångavstånd till all tänkbar handel, - och restauranger.

Förrådet ligger i ett uppvärmt garage, det är ca 70 kvm med en takhöjd om 2,6  m. Du kan köra med bil alt servicebil ända fram till förrådsdörren. Bilen får dock endast lasta in-och ur i anslutning till förrådet, uppställningsplats för bilen finns inte tillgängligt. Omgivningen är välbevakad med lås, larm och kamera. Garaget är rent och trivsamt. 

Ett mycket bra beläget förråd i trivsam miljö. 

Allmänt om byggnaden:
Kontor och industribyggnad i 6 plan varav ett soutterängplan. Stilig byggnad med putsad fasad och generösa fönsterpartier. I huset finns tre trapphus varav Hammarby Fabriksväg 23 utgör huvudentrén. Personhiss och praktisk lasthiss till samtliga våningsplan. Majoriteten av lokalerna utgörs av kontor men även verkstäder/lager/logistik och badhus bidrar till den goda stämningen. Fastighetens utsida tjänar uteslutande som parkering.

Omgivning
Hammarby sjöstad är en förbild på lättillgänglig arbetsplats som bidrar till ett bekvämt liv. Utmärkt val för dig som vill sitta i trendigt område med hög servicenivå, goda kommunikationer, kommande T-bana, gång- och cykelavstånd och båttransport. Sjöstaden är omgiven av vatten och du har aldrig långt till en avkopplande stund med lunchboxen vid kajkanten.

Vattnet är områdets hjärta och gav sitt namn till stadsdelen. Redan under1600-talet etablerades den första industrin runt sjön. I början av 90-talet kom stadsbyggnadskontoret med en stadsplan som skulle bidra till de olympiska spelen år 2004. OS gick som bekant till Athen men Hammarby Sjöstad fick ett rejält lyft. Stadsprojektet resulterade i Hammarby sjöstad som består av olika områden runt Hammarbysjön. Omgivningen sträcker sig från Södermalm till östra Hammarbyhamnen och tillhör Sofia församling. Planerna var att det skulle vara fullt utbyggt år 2017 med 11 000 nya lägenheter och över 150 000 arbetsplatser. Men området växer så det knakar och redan nu har första spadtaget gjorts för fler spännande projekt. Bl.a. har kommunen klubbat att tunnelbanan och station Hammarby Kanal skall vara klart under året 2025.

Service
Omgivningarna berikas av flertalet populära restauranger. Allt från Restaurang Göteborg för finsmakaren till Christers matsalar med rejäl lunchbuffén för den hungriga. Dagligvaruhandel som Ica, Coop och Office depot finns representerade i området. Sjöstaden har blivit en mycket attraktiv arbetsplats och du finner många av våra väletablerade aktörer i omgivningarna. Dessutom har du närhet till Sickla Köpkvarter.

Kommunikationer
Hammarby fabriksväg 23 är en centralt belägen fastighet med goda kommunikationer. Tillsvidare tar du T-bana från Gullmarsplan. Flertalet bussar går med täta intervaller och tvärbana ligger strax nedan fastigheten. Vill du njuta av sjön till och från jobbet tar du Hammarbyfärjan som går mellan Barnängsbryggan på söder och Lumabryggan, färjan är gratis och tar tre minuter.

Parkering
Fastigheten har 12 garageplatser och 18 parkeringsplatser. Ytterligare parkeringsplatser finns på gatan mot blå biljett. Q park driver externa garage på Heliosgatan, Lumaparken och Redargatan.

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Stockholm
Stad:
Stockholm
Område:
Hammarby Sjöstad
Postnummer:
120 33
Area:
70 Kvm
Byggnadsår:
1940-42

Kontakta oss

EXTRA KONTAKTPERSON
Ida Jellerbo