Hammarby Fabriksväg 23

Multifunktionslokal med bra takhöjd

Härlig lokal med högt i tak i attraktiva omgivningar med kommande T-bana! Hammarby Sjöstad har utvecklats till ett av stadens trendigaste affärsområde. Vackra sjömiljöer, populära krogar, spännande affärsutbud och många väletablerade företag borgar för en skön arbetspuls.
Läcker kombinationslokal med direktaccess från gatan om 136 kvm. Utmärkt som ateljé, träningslokal alt som kombinerat lager/kontor. Ljust med markfönster i takhöjd, lättillgänglig lokal med en enorm flexibilitet.

Källarateljé i attraktiva Hammarby sjöstad med högt i tak. 
Glödheta Hammarby sjöstad är en förbild på lättillgänglig arbetsplats som bidrar till ett bekvämt liv. Utmärkt val för dig som vill sitta i trendigt område med hög servicenivå, goda kommunikationer och kommande T-bana! Stilig byggnad från 40-talet om 6 våningar med lastkaj, lasthiss och personhissar. Gångavstånd till all tänkbar handel, - och restauranger.

Lokalen är synnerligen flexibel med varierande takhöjd om upp till 3,2 meter. Mindre fönster med ett effektivt ljusinsläpp. Raka tydliga ytor, öppet kontors,-produktionslandskap, 4 fina förråd från 5-30 kvm, stort pentry med all utrustning, två wc rum och ett stort duschrum. Två entréer ett via trapphus och en via garagenedfart. Uppställningsplats i anslutning till garegeentrén. 

Samtliga ytor är i bra standardskick och kan nyttjas omedelbart, behöver du anpassa ytorna efter din verksamhet ordnar vi självklart detta.

En mycket trevlig lokal som verkligen kan användas till allt, - flexibiliteten, strålande läget och den mycket god känsla som lokalen har borgar för en kvaliteativ arbetsmiljö. 

 

Allmänt om byggnaden:
Kontor och industribyggnad i 6 plan varav ett soutterängplan. Stilig byggnad med putsad fasad och generösa fönsterpartier. I huset finns tre trapphus varav Hammarby Fabriksväg 23 utgör huvudentrén. Personhiss och praktisk lasthiss till samtliga våningsplan. Majoriteten av lokalerna utgörs av kontor men även verkstäder/lager/logistik och badhus bidrar till den goda stämningen. Fastighetens utsida tjänar uteslutande som parkering.

Omgivning
Hammarby sjöstad är en förbild på lättillgänglig arbetsplats som bidrar till ett bekvämt liv. Utmärkt val för dig som vill sitta i trendigt område med hög servicenivå, goda kommunikationer, kommande T-bana, gång- och cykelavstånd och båttransport. Sjöstaden är omgiven av vatten och du har aldrig långt till en avkopplande stund med lunchboxen vid kajkanten.

Vattnet är områdets hjärta och gav sitt namn till stadsdelen. Redan under 1600-talet etablerades den första industrin runt sjön. I början av 90-talet kom stadsbyggnadskontoret med en stadsplan som skulle bidra till de olympiska spelen år 2004. OS gick som bekant till Athen men Hammarby Sjöstad fick ett rejält lyft. Stadsprojektet resulterade i Hammarby sjöstad som består av olika områden runt Hammarbysjön. Omgivningen sträcker sig från Södermalm till östra Hammarbyhamnen och tillhör Sofia församling. Planerna var att det skulle vara fullt utbyggt år 2017 med 11 000 nya lägenheter och över 150 000 arbetsplatser. Men området växer så det knakar och redan nu har första spadtaget gjorts för fler spännande projekt. Bl.a. har kommunen klubbat att tunnelbanan och station Hammarby Kanal skall vara klart under året 2025.

Service
Omgivningarna berikas av flertalet populära restauranger. Allt från Restaurang Göteborg för finsmakaren till Christers matsalar med rejäl lunchbuffén för den hungriga. Dagligvaruhandel som Ica, Coop och Office depot finns representerade i området. Sjöstaden har blivit en mycket attraktiv arbetsplats och du finner många av våra väletablerade aktörer i omgivningarna. Dessutom har du närhet till Sickla Köpkvarter.

Kommunikationer
Hammarby fabriksväg 23 är en centralt belägen fastighet med goda kommunikationer. Tillsvidare tar du T-bana från Gullmarsplan. Flertalet bussar går med täta intervaller och tvärbana ligger strax nedan fastigheten. Vill du njuta av sjön till och från jobbet tar du Hammarbyfärjan som går mellan Barnängsbryggan på söder och Lumabryggan, färjan är gratis och tar tre minuter.

Parkering
Fastigheten har 12 garageplatser och 18 parkeringsplatser. Ytterligare parkeringsplatser finns på gatan mot blå biljett. Q park driver externa garage på Heliosgatan, Lumaparken och Redargatan.

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Stockholm
Stad:
Stockholm
Område:
Hammarby Sjöstad
Postnummer:
120 33
Area:
136 Kvm
Byggnadsår:
1940-42

Kontakta oss