Elektravägen 29

Effektiv, ljus och mycket trevlig liten lokal i hjärtat av Västberga industriområde. Gångavstånd till T-bana, handel och flertalet spännande näringsidkare. Ca 65 kvm i öppen planlösning på källarplanet utan fönster. Elegant inredd i ljusa färger med god ventilation och bra ljus. Tillgång till wc-rum.

Anrik 40-tals byggnad med hiss till lokalen och parkering på gården.

Lokalen ligger i en karaktärsfull funkisbyggnad med eleganta former och stora fönsterpartier. Trapphus med hiss i byggnadens mitt tar dig från entréplanet till bottenvåningen.

Lokalen är ca 65 kvm, nyrenoverad i ljusa färger med modern kontorsmatta och välplacerad ledbelysning. God ventilation för upp till 15 arbetsplatser. I anslutning til lokalen ligger ett gemensamt wc- rum i bra standard. Denna mycket trivsamma lokal passar till alla typer av företagare, tyst och ostörd miljö, god säkerhet med plåtdörr och riktigt trivsamt. 

Parkeringsplatser finns intill byggnaden och det är ca 1,7 km till Hägerstens T-bana samt endast 3 km till pulserande Södermalm.

I omgivningarna finns det gott om populära lunchställen, butiker och gröna platser för avkoppling i kommande sommarvärme. 

På alla sätt en bekväm arbetsplats med många fina egenskaper. 


Industri- och kontorsbyggnad i 1 respektive 4 våningar samt hel källare. Enplansbyggnaden är utrustad med garageportar. Huvudbyggnaden är ett modernt trapphus med hiss. Karaktärsfull funkisbyggnad med gul tegelfasad och generösa fönsterpartier. Byggnaden rymmer i huvudsak butiksyta, verkstad, mottagning och kontor. Tomten utgör besöksparkering och parkeringsplatser.

Omgivning
Västberga industriområde ligger i stadsdelen Västberga, söder om Stockholm. Området stadsplanerades 1943 och är Stockholms största industri- och terminalområde. Västbergas industriområde sträcker sig från E4/E20 i norr till Solberga i söder. Redan i början av 1900-talet etablerades den första industrin och järnvägen i området. Idag finns det över 600 företag och drygt 10 000 arbetsplatser. På grund av sitt natursköna läge är Västberga Industriområde även lämpligt som bostads- och djurområde. Svenska bostäder har bygget ett ”Snabba hus” koncept som bygger på modullägenheter för unga. Totalt finns det 280 studentbostäder i hörnet av Elektravägen och Västberga allé. Rakt över Elektravägen ligger populära Djurgymnasiet som startade redan 2006.
 
Service
Det lättillgängliga serviceutbudet underlättar din tuffa vardag. Västberga Handel bjuder på volym, - och dagligvaruhandel med butiker som bl.a. Coop, Rusta och Systembolaget. Övriga kända aktörer som Mekonomen, DHL Nordic och GKW yrkeskläder ligger centralt i området. De närmaste kulinariska mötesplatserna är Daisys, Verkets Matsal, Restaurang Spiskroken och Restaurang Stjärnan. Dessutom finns det fina grönområden för lunchpicknick i solen.
 
Kommunikationer
Endast 3,5 km från Hornsgatan gör Västberga till det mest centralt belägna industriområdet i Stockholm. Buss, cykel, T-bana, bil eller till fots är alla utmärkta alternativ för att ta sig till och från arbetet. Tunnelbanestationen är Hägerstensåsen 1,7 km och bussar är en frekvent syn på gatorna. Den bilburne har direktaccess till E4 och E20.
 
Parkering
Mellan båda våra fastigheter har vi utomhusparkeringar på angivna platser. Du kan även parkera på gatorna.

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Stockholm
Stad:
Hägersten
Område:
Västberga industriområde
Postnummer:
126 30
Area:
65 Kvm
Byggnadsår:
1940-50

Kontakta oss

Karta