Läcker kontorslokal högst upp i byggnadens sydvästra hörn.Vidsträckt utsikt med Nacka Forum och Stockholms inlopp i blickfånget. Snyggt designat kontor med fantastisk vy och ett underbart ljusflöde från tre väderstreck.

260 kvm som fördelas mellan 13 fina rum varav 2 konferensrum, ett pentry och 11 privata kontor i olik storlek och karaktär.
Här finns alla tänkbara egenskaper som borgar för en fantastisk arbetsmiljö.

Utmärkt läge mellan Nacka Strand och Nacka Forum, direktaccess till 222 med bussfil till slussen. Spännande och expansivt område som snart får T-bana. Påkostad fastighet med alla tänkbara faciliteter. Gott om parkeringsplatser och gångavstånd till bussar.

Suverän planlösning i en elegant design med en välkomnande reception i entrén, Underbar vy fråna samtliga rum, härifrån har du koll på det mesta från Stockholms inlopp med Lidingö i bakgrunden till, söders takåsar och solens upp som nedgång. Lokalen är ca 260 kvm på plan 3 av 3, hiss finns. Här finns totalt 13 rum alla med generösa ytor för ditt kreativa team. Fullt utrustat pentry med en trevlig matplats intill fönsterparti med grönskande utsida. Kapprum med två toaletter. Datarum, arkiv/förråd och lager.

Mycket ljust och trivsamt kontror med varierande kontorrsrum som harmonierar fint mellan varandra. Här kan du självklart anpassa ytorna efter din verksamhet. Lokalen är i ett mycket bra skick och kan erbjuda omgående tillträde till vårkanten. 

Parkeringsplatser finns i anslutning till entrén och dina besökare har en gästparkering.

Samma moderna arkitektur som systerbyggnaden. Kontorsbyggnad om 4 plan samt källare. Stora fönster, högt läge och fri sikt över Nacka Forum och Vikdalens pittoreska villakvarter.
Byggnaden rymmer till största delen kontor men kan även anpassas till andra verksamheter. Entré och trapphus med hiss i byggnadens mitt. Terrasserad tomt mellan fastigheterna ger fina uteplatser för avkoppling i solen med lunchboxen.

Omgivning
Mellan Nacka Strand och Nacka Forum, ligger Vikdalsgränd 10A och B, två väldesignade kontorsbyggnader från början av 90-talet. Centralt läge med direktaccess till väg 222. Den enda Stockholmsinfarten med bussfil till Slussen.
Kommunen växer i takt med flertalet stora bostadsprojekt-, handelscentrum och kontorsplatser. Stadsbyggnadskontoret har planerat byggstart för T-bana år 2018. Hela projektet beräknas ta ca 7 år och sträckan är en påbyggnad av Blå linjen från Kungsträdgården till Nacka via bl.a. Hammarby.
Nacka präglas av villaområden och industrisamhällen vilka omges av natursköna miljöer med mycket vatten. Var du än befinner dig vittnar blickfånget om vattens närhet. Hela Nackas norra gräns utgörs av Stockholmsinloppet.

Service
Fastigheternas läge, ett stenkast från Nacka Forum vittnar om det oslagbara serviceutbud som råder, här finns allt som borgar för en bekväm och effektiv vardag. Nyöppnade Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Markt och många av de större klädesmärken som glatt visar upp sina kollektioner.
Gott om erkända restauranger berikar kvarteren och erbjuder något för alla smaker. Allt från Mc Donalds utanför porten till Restaurang J i Nacka strand. I Nacka Forum ligger bl.a. Melanders, Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O´Learys för att bara nämna några.

Kommunikationer
Centralt läge med direktaccess till väg 222, tät och väletablerad busstrafik med bussfil till Slussen. Bussen går till och från Vikdalsvägen eller Nacka Trafikplats, därefter tar det ca 3 minuter att promenera till fastigheterna. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Från Nacka strand kommer du snabbt och smidigt in till Östermalm och Nybroviken.
År 2025 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax intill fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.

Parkering
Fastigheterna har gott om utomhusparkeringar och ca 20 under tak. Dessutom kan du parkera längs gatan mot en avgift.Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Nacka
Stad:
Nacka
Område:
Vikdalen/Nacka Forum
Postnummer:
131 52
Area:
260 Kvm
Byggnadsår:
1991
  • Planlösning

  • Kontakta oss

    Karta