Fantastisk lokal med omedelbar sjökontakt och vackra Djurgården i blickfånget. En miljö som tilltalar alla dina kreativa sinnen.

Lokalen är 133 kvm och fördelad på 2 plan. Utsökta detaljer som öppen spis, genomgående ljusflöde, burspråk, viss taklutning, generösa takhöjd och stora fönster smyckar lokalen. Entré vid parkering och utgång till vattenkanten.
Entréplan om ca 72 kvm öppna ytor, pentry, förråd och hall med duschrum. Övre plan om ca 61 med ett konferensrum, ett kontorsrum och öppet mötesrum.

Lokalen kan anpassas till alla tänkbara verksamheter från showroom till kontor. Här finns många möjligheter.

Miljön är enastående med Stockholms inlopp som närmsta granne. Lättillgängligt med väletablerad båttrafik från Lidingö och Nybroviken. Buss och kommande T-bana. Gott om parkeringsplatser för den bilburna.
Området är expansivt och under de pågående decenniet kommer såväl aktiviteter som näringsidkare och boende att förgylla omgivningarna.

Här ges du ett tillfälle att få arbeta i de Charmiga sjöbodarna som vilar underhållande längs Stockholms inlopp. Med Djurgården som en tavla i bakgrunden är inte svårt att finna inspiration och arbetsglädje. Denna suverän lokal har oslagbara egenskaper och här kan du skapa den utformning som din verksamhet kräver. I dagsläget består entréplanet av helt öppna ytor med ett fritt fallande ljusflöde. Egen entré från parkeringen med ingång till ett stort wc-rum med dusch. Strålande förråd med vattenutkast och utrymme för datarum och städrum. Här kan ytan göras om till två kontorsrum, konferensrum och större pentry. Trappa till övre planet med ett kontorsrum, ett konferensrum och öppen yta för relax eller kontor.

Hela lokalen är i ett bra originalskick, olika alternativ på skick och utrustning kan erbjudas varför du får ta del av exempelbilder på grannlokaler som genomgått en modernisering. 

 

 

Sjöbodarna kretsar kajkanten längs Stockholm inlopp i Nacka Strand. Fyra stycken charmiga byggnader med faluröd träpanel. Byggnaderna uppfördes 1996 varierar något i storlek. Dom hyser allt från en hyresgäst till 4 olika. 

 

OMGIVNINGEN:

Nacka Strand nås med alla tänkbara transportmedel som skapar effektivitet till din vardag. Centralt läge med direktaccess till väg 222. Den ända Stockholmsinfarten med bussfil till slussen. Cykelavstånd till staden, promenadvägar via Ryssberget och Svindersviken, båttrafik med Sjövägen 80, buss, egen bil och kommande T-bana. Gångavstånd till Augustendalstorget och Nacka Forum. T -banans blåa linje beräknas vara klar 2025-26 med uppgång Nacka Trafikplats strax intill tunneln.

Många väletablerade aktörer har residerat på denna förnämliga arbetsplats sedan tidiga 1900-talet då området var en av Stockholms största arbetsplatser. Tidigare har vi sett stora aktörer som Telia, Gant och Mercedes i omgivningarna idag berikar Restaurang J med hotell och SPA, Stockholm Fashion District, Nacka Strands Mässan, Polisen och en rad övriga aktörer omgivningarna.

SERVICE:

Fastigheten ligger med gångavstånd från allt tänkbart serviceutbud som råder såväl på Augustendalstorget som i Nacka Forum. I Nacka Forum finner du 150 butiker. Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Markt och många av de större klädesmärken som glatt visar upp sina kollektioner.

Gott om erkända restauranger berikar kvarteren och erbjuder något för alla smaker. Allt från Restaurang J utanför porten till någon av alla krogar i Nacka Forum med bl.a. Melanders, Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O´Learys för att bara nämna några. Nacka Strand omges av natur och vatten och du har rikligt med avkopplande stunder med lunchboxen vid kajkanten.

KOMMUNIKATIONER:

Centralt läge med direktaccess till väg 222, tät och väletablerad busstrafik med bussfil till Slussen. Buss 433 tar ca 20 min och går till slussen. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Direkt utanför byggnaden ligger hållplatsen i hamnen, inga jobbiga köer utan du kommer snabbt och smidigt in till Lidingö eller Nybroviken.  Med båt Sjövägen 80 tar det 15 min till Lidingö och ca 30 min till Nybroviken.

År 2025-26 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax ovan fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Nacka
Stad:
Nacka Strand
Område:
Nacka Strand, Sjöbodarna
Postnummer:
131 52
Area:
133 Kvm
Byggnadsår:
2001
  • Planlösning

  • Planlösning

  • Kontakta oss

    Karta