Flexibelt kontor på fjärde våningsplanet med högt och ljust läge. Stort pentry öppet kontorslandskap alt 4 kontorsrum, konferensrum och förråd/arkivrum. I anslutning till lokalens entré ligger två wc-rum och ett duschrum.
Bra läge i expansiva Älvsjö med gångavstånd till pendeltåg och bussar. Bemannad reception och kulinarisk restaurang i entréplanet. Parkeringar på gården och i garage. Lokalen har tillgång till personhissar och lastkaj med 3-tons lasthiss.

Ljus och trevlig kontorslokal med ett öppet landskap, ett kök och ett konferensrum. Kontorslandskapet ligger längsgående med fönsterraden. Om du önskar privata kontorsrum blir det 4 standardrum av detta. 
Innanför konferensrummet ligger ett lager/arkivutrymme med en utgång mot gång till lasthiss. Huvudentrén ligger exemplariskt precis intill hissar och hygienutrymmen. Lokalen behöver en upprustning vilket ger dig ett ypperligt tillfälle att påverka dess utseende helt efter dina önskemål. Du kan välja mellan Fastighetsstandard, som ingår, se bild ex alternativt Premiumskick se bild ex. 
Köket är fullt utrustat och har gott om plats för valfri möblering. Toaletter och dusch ligger i anslutning till lokalens entré och är gemensamma med fyra mindre kontor.

Välkomna till denna mycket yteffektiva lokal i ett härligt pulserande hus. 
 

Rejäl vinkelbyggnad om 4 våningsplan jämte två lager logistikplan i souterräng och ett stort garage med höglager. Innergårdar i byggnadens centrum bidrar till ett genomgående ljusflöde och soliga lunchstunder. Byggnaden är anpassad för alla verksamheter, majoriteten är kontor, logistik, lager och produktion men även restaurang med uteservering under varma årstider.

Omgivning
Älvsjö tillhör en av våra mest växande stadsdelar med en stor tillväxtpotential. Här ligger Stockholmsmässan med utställare och besökare från världens alla hörn. Strax efter mässan ligger Älvsjö företagscenter med ett strategiskt läge intill de stora lederna. I hjärtat av detta företagscenter är Varuvägen 9, omgiven av väletablerade aktörer som Bosch, Aga Gas, Scania, Älvsjö IP, Gokart centrum och Mekonomen.
 
Älvsjö är en stadsdel i söderort som gränsar Solberga och ligger mycket lättillgängligt. Ett kommunalt stadsutvecklingsområde där tjänstemännen anser att stadsdelen lämpar sig utmärkt som bostads- och kontorsbebyggelse för sitt centrala och kollektivtrafiknära läge. Här planeras en rad nyetableringar och stadsplanen vittnar om ett modernt bostads- och kontorsområdet, endast 8 km från citykärnan. SL arbetar parallellt med kommunen och dem tittar närmare på att förlänga tunnelbanans Hagsätragren till Älvsjö samt bygga spårväg Syd som en yttre tvärbana. Expansiva Älvsjö satsar mycket på familjen med aktiviteter för alla åldrar, i huset ligger Vattenhuset, - bad och simhus, runt knuten Stockholms Gokart och Älvsjö IP. Aktiviteter av andra slag visar intresse för omgivningarna och det kommer bli en fröjd att följa områdets utveckling när industriförort förvandlas till modern stadsdel.
 
Service
Servicen expanderar i takt med omgivningarna och i dagsläget finns ett bra utbud. Områdets populäraste lunchrestaurang ligger i fastighetens entré. Här bjuds det på härliga smakupplevelser från Asien och Svenska köket. Mc Donalds och Örby Bar & Kök ligger på behändigt avstånd. Andra populära näringsidkare är bl.a. Willys stormarknad.
 
Kommunikationer
Kommunikationerna är många och goda, stora leder som väg 226 och 271 korsar området. En uppiggande promenad på tio till Älvsjö station och pendeltåget. Bussar från Varuvägen och Konsumentvägen

Parkering
Fastigheten har ca 40 utomhusplaster och ca 50 garageplatser.

Objektinformation

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Kommun:
Stockholm
Stad:
Älvsjö
Område:
Stockholm
Postnummer:
125 30
Area:
Lokalarea 123 Kvm
Biarea 7 Kvm
Byggnadsår:
1976
Bashyra:
HGA standrad 1450 kr/mån
Tillkommer:
150 kr/mån Per arbetsplats

Kontakta oss

Karta