Lediga tjänster

JUNIOR EKONOMIASSISTENT

Är du en serviceinriktad och ansvarsfull Ekonom i början av din yrkeskarriär och vill utvecklas? Då har vi tjänsten för dig.

Om företaget
PEFAB är ett privatägt fastighetsbolag som specialiserar sig på att förädla, hyra ut och förvalta företagsanpassade lokaler i Stockholm. Våra fastigheter är belägna runtom i södra Stockholm samt Åre och består mestadels av kommersiella lokaler. Företaget sitter i vackra lokaler som är placerade i Nacka Strand, med närhet till Nacka Forum. Du kommer att vara en viktig del av vårt team och ingå i en dynamisk arbetsgrupp om fyra personer. Stämningen hos bolaget präglas av driv och engagemang i en familjär miljö.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med löpande bokföring, där du bland annat kommer ansvara för leverantörsfakturor samt kundfakturor. Du kommer även att arbeta med bankavstämningar, betalningar samt diverse administrativa uppgifter. Du kommer även vara behjälplig med kvartalsbokslut. Resterande arbetstid kommer du att vara behjälplig till den övrig ekonomiavdelning. Dina arbetsuppgifter kommer att vara av både förvaltande och utvecklande karaktär. Vi jobbar i Visma Administration 2000 och har ansvar för över 35 bolag. Tjänsten innebär kontakt med leverantörer och kunder i Sverige, varför vi förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift.

Din profil
Vi söker dig som är ekonomistudent på gymnasium eller motsvarande alternativt har en utbildning inom ekonomi och är i början av din karriär. Som person är du analytisk, strukturerad, snabbtänkt med en stor arbetsglädje. Vidare trivs du bra i en arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka din arbetssituation genom att visa framfötterna och vara proaktiv. Då personliga egenskaper är mycket viktigt i denna rekrytering är vi flexibla med hur omfattande tjänsten kommer att vara, allt ifrån 50 – 100%.  

Framgångsfaktorer
– Du har nyligen avslutat gymnasiet eller yrkeshögskola i Ekonomi

– Du uppvisar stort engagemang, drivs av att utvecklas och alltid lära dig något nytt

– Grundläggande kunskaper i Excel

– Erfarenhet av liknande arbete är meriterande

Ansökan
START: omgående
OMFATTNING: Deltid – heltid, 50 – 100 %
PLACERING: Nacka
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Nicole Nordström, 0709 – 19 29 97

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-05-29

Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande eftersom tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nicole Nordström 0709-19 29 97.

Vänligen skicka din ansökan till nicole.nordstrom@pefab.com

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.