Västerga – Elektravägen 43

Stockholms närmaste och största industriområde endast 3,5 km från city. Kulturområde som övergått från gammal industri till trendigt affärsområde. Gång- och cykelavstånd till och från staden. Service hos grannverksamheter som Västberga Handel och restauranger med smaker för alla. Avkopplande grönområden för promenader mellan möten.
På fastigheten står två byggnadskroppar vilka är helt anpassade för verkstad och logistik. Byggnaderna är rustade med portar och generös takhöjd.

Information om fastigheten
Fast.beteckning Elektra 13
Adress Elektravägen 43
Kommun Stockholm
Område Västberga industriområde
Lokalarea 1760 kvm
Tomtarea 1526 kvm
Byggnadsår 1956 & 1969

Inga lokaler hittades

För närvarande har vi inga lediga lokaler i fastigheten. Klicka på knappen nedan för att se våra andra lokaler.
  • Kontakta oss för att skräddarsy din lokal

Byggnad

Två byggnadskroppar vilka förbinda av en 6 meter bred gång med tak. Industribyggnad med garageportar och ramp. Huvudbyggnaden har en generös takhöjd om ca 4,5 meter. Byggnaden består uteslutande av verkstad/logistik och lagerutrymmen.

Lokalerna

Verksamhetsanpassade verkstad, logistik – och industrilokaler.

Omgivning

Västberga industriområde ligger i stadsdelen Västberga, söder om Stockholm. Området stadsplanerades 1943 och är Stockholms största industri- och terminalområde. Västbergas industriområde sträcker sig från E4/E20 i norr till Solberga i söder. Redan i början av 1900-talet etablerades den första industrin och järnvägen i området. Idag finns det över 600 företag och drygt 10 000 arbetsplatser. På grund av sitt natursköna läge är Västberga Industriområde även lämpligt som bostads- och djurområde. Svenska bostäder har bygget ett ”Snabba hus” koncept som bygger på modullägenheter för unga. Totalt finns det 280 studentbostäder i hörnet av Elektravägen och Västberga allé. Rakt över Elektravägen ligger populära Djurgymnasiet som startade redan 2006.

Service

Det lättillgängliga serviceutbudet underlättar din tuffa vardag. Västberga Handel bjuder på volym, – och dagligvaruhandel med butiker som bl.a. Coop, Rusta och Systembolaget. Övriga kända aktörer som Mekonomen, DHL Nordic och GKW yrkeskläder ligger centralt i området. De närmaste kulinariska mötesplatserna är Daisys, Verkets Matsal, Restaurang Spiskroken och Restaurang Stjärnan. Dessutom finns det fina grönområden för lunchpicknick i solen.

Kommunikationer

Endast 3,5 km från Hornsgatan gör Västberga till det mest centralt belägna industriområdet i Stockholm. Buss, cykel, T-bana, bil eller till fots är alla utmärkta alternativ för att ta sig till och från arbetet. Tunnelbanestationen är Telefonplan och bussar är en frekvent syn på gatorna. Den bilburne har direktaccess till E4 och E20.

Parkering

43 Parkeringsplatser finns på angivna platser i anslutning till fastigheten.