Västberga – Elektravägen 31

Stockholms närmaste och största industriområde endast 3,5 km från city. Kulturområde som övergått från gammal industri till trendigt affärsområde. Gång- och cykelavstånd till och från staden. Service hos grannverksamheter som Västberga Handel och restauranger med smaker för alla. Avkopplande grönområden för promenader mellan möten.
Karaktärsfull byggnad med fina vingslag från 40-talets utmärkta byggepok. Ljusa och funktionella lokaler med god flexibilitet. Hiss och parkeringar på gården.

Information om fastigheten
Fast.beteckning Elektra 26
Adress Elektravägen 31
Kommun Stockholm
Område Västberga industriområde
Lokalarea 2160 kvm
Tomtarea 2120 kvm
Byggnadsår 1957
  • Kontakta oss för att skräddarsy din lokal

Byggnad

Kontorsbyggnad i 3 våningar samt helt källarplan. Tegelbyggnad med trapphus i mitten och hiss på baksidan. Dåtidens vingslag sätter en fin prägel på detta trivsamma kontorshus med generösa fönsterpartier. Byggnaden rymmer i huvudsak kontor men även ett utbildningscenter. Källarplanet bjuder på lagerutrymmen och på kortsidan sitter en port. På baksidan ligger en tillbyggnad i ett plan med kontorsutrymme. Tomten rymmer såväl gräsmatta som parkeringsplatser.

Lokalerna

Trivsamma, ljusa och funktionella kontorslokaler med stor flexibilitet. Här passar de flesta verksamhetsgrenar och lokalerna kan lätt disponeras efter önskemål.

Omgivning

Västberga industriområde ligger i stadsdelen Västberga, söder om Stockholm. Området stadsplanerades 1943 och är Stockholms största industri- och terminalområde. Västbergas industriområde sträcker sig från E4/E20 i norr till Solberga i söder. Redan i början av 1900-talet etablerades den första industrin och järnvägen i området. Idag finns det över 600 företag och drygt 10 000 arbetsplatser. På grund av sitt natursköna läge är Västberga Industriområde även lämpligt som bostads- och djurområde. Svenska bostäder har bygget ett ”Snabba hus” koncept som bygger på modullägenheter för unga. Totalt finns det 280 studentbostäder i hörnet av Elektravägen och Västberga allé.

Service

Det lättillgängliga serviceutbudet underlättar din tuffa vardag. Västberga Handel bjuder på volym, – och dagligvaruhandel med butiker som bl.a. Coop, Rusta och Systembolaget. Övriga kända aktörer som Mekonomen, DHL Nordic och GKW yrkeskläder ligger centralt i området. De närmaste kulinariska mötesplatserna är Daisys, Verkets Matsal, Restaurang Spiskroken och Restaurang Stjärnan. Dessutom finns det fina grönområden för lunchpicknick i solen.

Kommunikationer

Endast 3,5 km från Hornsgatan gör Västberga till det mest centralt belägna industriområdet i Stockholm. Buss, cykel, T-bana, bil eller till fots är alla utmärkta alternativ för att ta sig till och från arbetet. Tunnelbanestationen är Telefonplan och bussar är en frekvent syn på gatorna. Den bilburne har direktaccess till E4 och E20.

Parkering

Mellan båda våra fastigheter har vi utomhusparkeringar på angivna platser. Du kan även parkera på gatorna.