Nacka – Vikdalsgränd 10A

Mellan Nacka Strand och Nacka Forum, ligger Vikdalsgränd 10A och B, två väldesignade kontorsbyggnader från början av 90-talet. Centralt belägna intill väg 222 och kommande T-bana! Gångavstånd till Nacka forum med allehanda serviceutbud. Högt läge och många fina uteplatser för avkoppling med lunchboxen. Mycket trivsamma lokaler med ett härligt ljusinsläpp och elegant design. Alla tänkbara faciliteter som modern teknik, hiss och parkeringsplatser med eller utan tak.

Information om fastigheten
Fast.beteckning Sicklaön 394:4
Adress Vikdalsgränd 10A
Kommun Nacka
Område Nacka Strand
Lokalarea 2960 kvm
Tomtarea 6506 kvm
Byggnadsår 1991
  • Kontakta oss för att skräddarsy din lokal

Byggnad

Modern kontorsbyggnad om 5 våningar samt hel källare. Högt läge och många fina uteplatser. Mycket glas och fönster som skänker en förträfflig vy över Stockholmsinloppet, Nacka Forum och in mot stadens takåsar. Bra skyltläge intill Värmdövägen och välbesökta Nacka Forum. Entré med trapphus och hiss i husets mitt. Fastigheten rymmer till största delen kontor men kan även anpassas till andra verksamheter. En lokal har tillgång till privat lastkaj. Terrasserade tomt med fina uteplatser för avkoppling i solen med lunchboxen.

Lokalerna

Lokalerna är eleganta och moderna med ett uppiggande ljusflöde. Samtlig erbjuder god flexibilitet, både vad gäller typ av verksamhet och disposition. Hiss till alla våningsplan. Lastkaj med port finns till en lokal.

Omgivning

Mellan Nacka Strand och Nacka Forum, ligger Vikdalsgränd 10A och B, två väldesignade kontorsbyggnader från början av 90-talet. Centralt läge med direktaccess till väg 222. Den ända Stockholmsinfarten med bussfil till slussen.

Kommunen växer i takt med flertalet stora bostadsprojekt-, handelscentrum och kontorsplatser. Stadsbyggnadskontoret har planerat byggstart för T-bana år 2018. Hela projektet beräknas ta ca 7 år och sträckan är en påbyggnad av Blå linjen från Kungsträdgården till Nacka via bl.a. Hammarby.

Nacka präglas av villaområden och industrisamhällen vilka omges av natursköna miljöer med mycket vatten. Var du än befinner dig vittnar blickfånget om vattens närhet. Hela Nackas norra gräns utgörs av Stockholmsinloppet.

Service

Fastigheternas läge, ett stenkast från Nacka Forum vittnar om det oslagbara serviceutbud som råder, här finns allt som borgar för en bekväm och effektiv vardag. Nyöppnade Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Markt och många av de större klädesmärken som glatt visar upp sina kollektioner.
Gott om erkända restauranger berikar kvarteren och erbjuder något för alla smaker. Allt från Mc Donalds utanför porten till Restaurang J i Nacka strand. I Nacka Forum ligger bl.a. Melanders, Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O´Learys för att bara nämna några.

Kommunikationer

Direktaccess till väg 222 och flertalet bussar med bussfil till Slussen. Bussen går till och från Vikdalsvägen eller Nacka Trafikplats, därefter tar det ca 3 minuter att promenera till fastigheterna. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Från Nacka strand kommer du snabbt och smidigt in till Östermalm och Nybroviken.

År 2025 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax intill fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.

Parkering

Fastigheterna har ca 40 utomhusparkeringar 23 under tak. Dessutom kan du parkera längs gatan mot en avgift.