Älvsjö – Varuvägen 9

Expansivt område som går från industriförort till modern stadsdel. Granne med Svenska mässan. Direktaccess till stora leder och gångavstånd till Älvsjö station med pendeltåg och bussar. Varuvägen 9 är en stor byggnad i hjärtat av företagscentret med många väletablerade aktörer. Oerhört flexibla lokaler med god funktion som passar de flesta verksamhetsgrenar. Välbesökt restaurang i entrén, garage, lastkaj med lasthiss och gott om utomhuspareringar.

Information om fastigheten
Fast.beteckning Konsumenten 2
Adress Varuvägen 9
Kommun Stockholms kommun
Område Älvsjö
Lokalarea 22000 kvm
Tomtarea 7670 kvm
Byggnadsår 1976
  • Kontakta oss för att skräddarsy din lokal

Byggnad

Rejäl vinkelbyggnad om 4 våningsplan jämte två lager logistikplan i souterräng och ett stort garage med höglager. Innergårdar i byggnadens centrum bidrar till ett genomgående ljusflöde och soliga lunchstunder. Byggnaden är anpassad för alla verksamheter, majoriteten är kontor, logistik, lager och produktion men även restaurang med uteservering under varma årstider.

Lokalerna

Våningsplanen och dess lokaler är oerhört flexibla och kan utformas efter verksamhetens behov, här sätter endast fantasin gränserna. Lastkaj med lasthiss till samtliga våningsplan. Fyra trapphus varav två huvudtrapphus med personhiss.

Omgivning

Älvsjö tillhör en av våra mest växande stadsdelar med en stor tillväxtpotential. Här ligger Stockholmsmässan med utställare och besökare från världens alla hörn. Strax efter mässan ligger Älvsjö företagscenter med ett strategiskt läge intill de stora lederna. I hjärtat av detta företagscenter är Varuvägen 9, omgiven av väletablerade aktörer som Bosch, Aga Gas, Scania, Älvsjö IP, Gokart centrum och Mekonomen.

Älvsjö är en stadsdel i söderort som gränsar Solberga och ligger mycket lättillgängligt. Ett kommunalt stadsutvecklingsområde där tjänstemännen anser att stadsdelen lämpar sig utmärkt som bostads- och kontorsbebyggelse för sitt centrala och kollektivtrafiknära läge. Här planeras en rad nyetableringar och stadsplanen vittnar om ett modernt bostads- och kontorsområdet, endast 8 km från citykärnan. SL arbetar parallellt med kommunen och dem tittar närmare på att förlänga tunnelbanans Hagsätragren till Älvsjö samt bygga spårväg Syd som en yttre tvärbana. Expansiva Älvsjö satsar mycket på familjen med aktiviteter för alla åldrar, i huset ligger Vattenhuset, – bad och simhus, runt knuten Stockholms Gokart och Älvsjö IP. Aktiviteter av andra slag visar intresse för omgivningarna och det kommer bli en fröjd att följa områdets utveckling när industriförort förvandlas till modern stadsdel.

Service

Servicen expanderar i takt med omgivningarna och i dagsläget finns ett bra utbud. Områdets populäraste lunchrestaurang ligger i fastighetens entré. Här bjuds det på härliga smakupplevelser från Asien och Svenska köket. Mc Donalds och Örby Bar & Kök ligger på behändigt avstånd. Andra populära näringsidkare är bl.a. Willys stormarknad.

Kommunikationer

Kommunikationerna är många och goda, stora leder som väg 226 och 271 korsar området. En uppiggande promenad på tio till Älvsjö station och pendeltåget. Bussar från Varuvägen och Konsumentvägen.

Parkering

Fastigheten har ca 40 utomhusplaster och ca 50 garageplatser.